Този Хелоуин продуцентската компания Blumhouse ("На парчета", "Бягай!", "Камшичен удар") представя любопитна история, в която се преплитат елементи на напрегнат трилър, мистерия и романтика.  

"Честита смърт" използва сюжетния похват "времева примка" (популяризиран с голям успех от хита "Омагьосън ден"), за да разкаже за разхайтената колежанка Трий Гелбман (Джесика Рот, Ла Ла Ленд), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец.

Докато бавно разплита мистерията около гибелта си, Трий вижда хората около себе си в непозната светлина и открива истини, които с лекота е подминавала в ежедневието си на купонджийка.  За да успее да избяга от капана на повтарящия се ден, тя трябва да преоткрие света и най-вече себе си. 

Режисьор на "Честита смърт" е Кристфър Ланрън ("Паранормална активност: Белязаните"), който е и сценарист заедно със Скот Лобдел. Продуцент е Джейсън Блум, а в ролите са Джесика Рот, Израел Брусард, Руби Модин, Чарлс Айткън, Лаура Клифтон и др. 

"Честита смърт" излиза в кината на 20 октомври, а дотогава гледайте следващия трейлър: