Дългоочакваният музикален албум на съблазнителното трио, съставено от Андрония Попова - Рони, Десислава Андонова - Деси, Вера Шандел и автора на повечето композиции Михаил Йосифов е готов с подкрепата на Музикаутор. "Cradle of Love" се появява четири години след първия Live на групата и след два издадени сингъла - "Unemployed lovers" (2012) и "Life Is An Eternal Swing" (2014).

Албумът включва 9 авторски песни и две на Йосиф Цанков и ще бъде на пазара в края на месец април 2015 г. Sentimental Swingers записват всички композиции с изключителните музиканти от "Михаил Йосифов секстет" и Михаил Вл. Йосифов - китара, които неизменно ги съпътстват на сцената от тяхното създаване до ден днешен.

"Cradle of Love" бе финализиран месец след затворената прожекция на филма 'Life Is An Eternal Swing", излъчен в рамките на София Филм Фест 2015 г. Режисьор на лентата е белгиецът Андре Шандел, а между главните действащи лица са Рони, Деси и Вера. Ще може да спечелите билети за извънредната пред-премиерна прожекция, ако се включите в "Sentimental Shopping" от 20 до 30 април 2015 г., в SOFIA MALL. Тогава ще може да получите и техния нов албум, както и покани за концерта Sentimental Swingers и Михаил Йосифов Секстет, който ще се състои в събота 25 април, в Sofia Live Club.

Първият сингъл се казва "Swing me on the Cradle Of Love" - суинг композиция, с фънк звучене, обогатена от съзвучните гласове на талантливите певици, а корицата на албума е творение на художника Мартин Марков - Пинто, който изобрази дамите по уникален начин.

"За нас този албум е естествено продължение на нашето музикално развитие. Вече факт, можем спокойно да преминем към следващото предизвикателство. Няма време за губене, особено когато си вдъхновен," споделя Вера специално за LadyZONE.bg. "И трите сме готови!" допълва тя.

Щастливи сме за очарователните дами от Sentimental Swingers и очакваме с нетърпение да ги видим на музикална сцена и чуем новите им песни, сред които жизнеутвърждаващата и весела "Яко Дим" и тяхното предложение за изход от кризата "Love vs. Криза".

Очакваме щастливото продължение с музика, стил и танци.