Сюзън Бойл, пеещата сензация, която се превърна в международна звезда буквално за една нощ преди седем години, се завръща със седмия си студиен албум, озаглавен ‘A Wonderful World’. Албумът излиза на 25. 11 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music .

Преди 7 години, в момента, в който света ококори очи, щом тя запя, Сюзан беше обикновена жена и домакиня с бръчки, коса, хвърчаща навсякъде, мустаци на горната устна и неприкрити следи, които времето е оставило по нея. В момента тя изглежда така.  

Снимка: Facebook

Сюзън Бойл е първият британски артист, който получава разрешение от наследниците на Нат Кинг Коул, да направи виртуален дует с покойната музикална легенда. Резултатът е изключително вълнуваща версия на стандарта ‘When I Fall In Love’. 

Новият й албум "A Wonderful World" включва вдъхновяващи интерпретации на популярни песни и хитове като “Like A Prayer” на Мадона, "Angels" на Роби Уилямс, "Mull of Kintyre" на Пол МаКартни и дует с Майкъл Болтън на песента "Somewhere Out There". Албумът е изключителен коледен подарък за феновете на Сюзън Бойл и предстоящите празници.  

В официалната информация за албума, Сюзън Бойл споделя: “Много съм щастлива с новия проект. Нямаше нищо по-хубаво от това да се върна в студиото. Имаше много спекулации през изминалата година, но аз се чувствам страхотно, отново съм на сцена и този албум го доказва.  Исках да запиша песни, които да се слушат от цялото семейство, албум, в който да има за всекиго по нещо. 

Надявам се, че ‘A Wonderful World’ ще остане във времето и хората ще създават спомени с него. Всеки, който ме познава, знае, че съм огромна почитателка на Мадона и възможността да изпея нейния хит „Like A Prayer“ е сред най-вълнуващите моменти в албума. За мен е огромна чест да бъда първият британски изпълнител с дует с Нат Кинг Коул и се надявам, че след седем години – все още мога да изненадвам почитателите си“.