Всяко поколение си има своите тийн идоли - те обикновено правят лекичка и неангажираща музика, най-често са бойбанди, които пеят за любов или творят парчета, много подходящи за танцуване. Естествено всеки е убеден, че "по негово време" нещата са били най-смислени, песните - суперкачествени, а децата след него са обречени да слушат бози. И така поколение след поколение. Ние пък се стремим да сме млади по душа и не си затваряме ушите за новите "младежки" хитчета и решихме да поздравим и отличниците и двойкарите (в училище, а и в живота), че и нас, с няколко парчета - за сегашните тийнейджъри, за малко по-големите и... за тези още по-преди и да не забравяме, че има хитчета и хитове (а двете са доста различни):

Първо ще ви представяме по едно от чуждите лесносмилаеми и обожавани от тийнейджърите.

"Сега" е Джъстин Бийбър:

 

Или това:

Обаче - нещо и от нашите (твърдо летни) хитчета:

И още нещо наше (бихме пуснали "Моят ***, но няма цензуриран вариант в нета):

За малко по-големите - естествено - големият хит "бойбанда" - Backstreet Boys - ъ, дали не прилича на нещо "съвременно"? : 

Но тогава беше и времето на:  

Няма, няма как без Ъпсурт:

Но също и (не се сдържах)...

Разбира се - не бива да забравяме Eminem и Dr. Dre. Но ще стане много дълго. Затова - се прехвърляме на:

За още по-порасналите тийнейджъри - "тяхната си" бойбанда:  

Естествено:

Ето и нещо наше:

И дам:

Какво се оказва - винаги е имало и добра и лоша музика, която се харесва/мрази и няма значение кога си роден. Пък и обобщенията изначално куцат, защото хората са (и винаги са били) доста шарени - някои слушат едно, други друго, винаги има опити да се каже, че еди кое си е суперхит в момента и много се "хапва", но пък то се оказва съвсем не така. И точно това е прекрасното. Време е да се примирим.

И... честито начало на учебната година - на всички минали, настоящи и бъдещи... тийнейджъри. =)