Спортът и музиката се комбинират перфектно - като лимон и мента, боси крака и сандали, хляб, сирене и домати (за последното нямаме линк :). Подбрахме няколко парчета, които може да използвате да ви задават ритъм, докато ваете стройно тяло или просто си танцувате за настроение. Enjoy!

Усмихваща - за сутрешна гимнастика
 


Веселите катеричоци няма как да не ви усмихнат и така денят ви да започне добре още от сутринта. Но не се взирайте в екрана, а започвайте - раз-два, раз-два. Оригиналът е малко по-бавен. Ако не се чувствате много енергични рано (или по-късно) сутрин, използвайте него.

Зареждаща - за фитнес


По-добре International Love | Pitbull (feat. Chris Brown) - Remake, отколкото да слушате само дълбоко вдишване и издишване, докато работите с уредите.

За аеробика


Нямате извинение отново да кажете „От утре започвам”. И вчера казахте така. Вече е днес! Казва ви го и Calvin Harris - Let's Go ft. Ne-Yo

За пилатес и упражнения за разтягане


Разтягането след активно спортуване е задължително, за да не се запознаете отблизо с една голяма фенка на спортистите, наречена Г-жа Мускулна Треска.

Успокояваща - за йога

 

Спокойната музика при йогата ще ви помогне да обърнете повече внимание на дишането си, както и да се концентрирате, за да изчистите съзнанието си от негативни мисли и емоции. /"The Rhythm of the Trees" Power Yoga music by Fred Westra/.