Ако се чудите какво да правите в събота вечер, ето едно предложение: концертът на Мария Илиева.

На 2 април от 22.00 часа Мария Илиева ще бъде в Студио 5, а за да е още по-приятно ще й партнират Живко Петров – пиано, Криста, Елена Кокорска и B.O.Y.A.N. – вокали.

Мария Илиева ще представи песните си само с акомпанимент на пиано и оригинални вокални аранжименти, като посетителите ще имат възможността за пръв път да чуят тази версия на най-новия й хит сингъл "I Like". Аранжиментите са създадени специално от маестро Живко Петров.

През 2011 година се навършват 10 години от старта на соловата кариера на Мария Илиева и представянето на дебютния й хит сингъл "Лунен сън".

Певицата с кадифен глас има зад гърба си два албума и хитове като "Лунен сън", "Нищо", "All Right", "Стерео стая", "What Does It Take", "Идваш към мен", "Минало", "Думи" и др., и емблематичните дуети с Графа "Крадена любов" и "Чуваш ли ме".

Новият албум на Мария Илиева ще излезе до края на тази година и ще отбележи 10-те години солова кариера. Първите два сингъла от албума – "Truly" и "I Like" постигнаха доста приличен успех и се изкачиха на челното място в националните и редица международни класации.

Албумът ще бъде в две части – клубна и акустична. На поредицата концерти, които Мария планира през цялата 2011, тя ще представи творчеството си чрез музикалните въплъщения, които са я вълнували през годините – акустично, клубно, симфонично...

Концертите ще бъдат в цяла България, а финалът ще е голям концерт в София в края на годината.