Тя е един от най-могъщите и разпознаваеми гласове в света. Магията на музиката й владее и вълнува милиони почитатели – млади и не толкова млади. Тя е Сара Брайтман, а музиката й ще вълнува българските й почитатели тази вечер – 12 ноември, в зала "Арена Армеец" в София.

Сара Брайтман и екипът й вече са у нас. Певицата с брилянтен глас е в отлично настроение и вече репетира със симфоничния оркестър на БНР, за да поднесе на феновете тази вечер най-доброто от творчеството си. Вратите за всички, закупили билет за шоуто в зала "Арена Армеец", ще бъдат отворени точно в 18:00 часа, а за тези които искат да си купят пропуски днес, касите на залата ще работят през целия ден.

Точно в 20:00 часа, на сцената ще се появи британската певица, с диапазон от зашеметяващите три октави. Тя ще изпълни най-популярните си песни в композиции на английски, испански, френски и италиански. С подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР, Сара Брайтман ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си - "Time Тo Say Goodbye", "Memory", "Nessun Dorma", както и кавър версиите на  хитовете на Queen - "Who Wants to Live Forever", и на Kansas - "Dust In The Wind".

Преди време именитата изпълнителка пожела успех на всички млади и талантливи певци в най-обичаното музикално шоу на bTV "Гласът на България".



Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, Арена Армеец и в мрежата на Eventim на цени от 80 до 150 лв.