Примата на българската естрада Лили Иванова ще зарадва своите почитатели това лято с два концерта – във Варна и Бургас. Първият летен концерт е в морската ни столица на 19 август, от 21 часа в летния театър. В летния театър е другото й участие – това в Бургас. Датата е 25 август, началният час отново е 21.00.


Всички нейни фенове да затаят дъх, защото Лили Иванова ще се качи на сцената с голям екип от изключителните български музиканти от Grand Li Orchestra - с аранжиментите на маестро Живко Петров и музикален директор Стоян Захариев. Сред редиците на формацията попадат известни имена като Стоян Янкулов Стунджи, Милен Кокошаров, Оги Енев, Веселин Веселинов-Еко, Калин Вельов, Михаил Йосифов, Ангел Дюлгеров, както и вокалите – Александър Славчев и Елена Кокорска.


Двата летни концерта на примата са само загрявка преди грандиозното събитие, което ще се случи на 22 ноември 2012 г., от 20 часа, в зала „Арена Армеец”, София. Очертава се това да е най-големият концерт на Лили Иванова през последните 20 години. Той ще е част от голямо турне на примата на българската естрада из големите градове в България през 2013 и 2014 година.
Билети за събитията могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.