draga_dg: „Танго” е УНИКАЛНА песен като самата изпълнителка. Когато слушам песента в мен нахлуват толкова силни емоции, че се чудя как така един текст може да въздейства толкова силно. Песента е като едно разказче за кръговрата на живот. Този така хубав дар и кратък момент наречен живот е изтъкан от спомени и чувства, усещания и емоции, които нямаме право да пропуснем. Също като тангото не можем да си позволим да сбъркаме стъпките, трябва да следваме ритъма и да търсим щастието в прегръдките на точния партньор. А…закачливите моменти, предоставени ни от съдбата във вчерашния ден ще са напред, а в утрешния ще бъдат назад в необясним до днес кръговрат.

rosizagalabova:
ИКАР-неповторим шедьовър на Л. Иванова . Животът е любов - открий я завинаги!Тази песен оставя незаличима ,неповторима,единствена и НЕДОСТИЖИМА следа в историята на музиката и в нашите сърца ! " Тази нощ е различна вселена. Ти мой безумен Икар изиграй ми своята восъчна роля,мен приеми като дар или не аз не мога да моля ....."

Тези два коментара избрахме да участват в жребия на 3 септември. Наградата си знаете каква е - биографичната книга на Лили Иванова със заглавие "Истината" с автограф от голямата българска певица.

Ако искате и вие да участвате в тегленето на печелившия – това е последният шанс да го направите, защото трите песни от репертоара на Лили Иванова, които пускаме днес са последният кръг преди тегленето на щастливеца.

Днешната селекция подгрявка преди големия концерт на примата на българската естрада на 22 ноември се състои от следните три песни:

Au Nom De La Foi

И пак тръгни

Невероятно

Изберете вашата любима сред тях и ни напишете в коментарите под статията защо ви харесва!