Хип-хоп звездата Криско беше избран от слушателите на радио N-JOY за участие в музикалното състезание „Зелената песен на България“. По този повод той гостува в блицстудиото на LadyZone, където отговаря на въпроси, свързани с природата, зеленото и музика.

Зелено е... положението

Музиката променя... емоционалното състояние

Последното нещо, което направи с мисъл за природата.... ходих за гъби

Tвоето парче за „Зелената песен на България” звучи… хубаво

Твоето предимство в състезанието... Като чуя другите песни мога да кажа. Това е първата ми бавна песен и ми е интересно как ще се възприеме



Това беше от Криско. Ние очакваме неговата първа бавна песен с нетърпение, а дотогава в нашето блицстудио ще влезнат и другите състезатели в „Зелената песен на България” - Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева.

В началото на септември всички звезди, избрани от слушателите на радио N-JOY, ще представят по едно изцяло ново парче. На грандиозен финал, който ще се проведе през декември, едно от тях ще бъде избрано за големия победител - „Зелената песен на България“.

Проектът е инициатива на радиата N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма „Околна среда“. Финалът очакваме през декември.