Авторката на книгата „Сватбена нощ“ едва ли има нужда от представяне. Името на Софи Кинсела се нарежда сред най-успешните съвременни жени писатели и неслучайно е наречена кралицата на чиклита. В България тя стана любимка на публиката с поредицата за шопингманиачката Беки Б., както и със самостоятелните романи: „Можеш ли да пазиш тайна“, „Повелителката на метлата“, „Пожелай ми слънчогледи”, „Във вихъра на двайсетте” и „Един пръстен и е твой”.

В най-новия си роман – „Сватбена нощ”, който излиза у нас на 17 юни, Кинсела отново създава динамична, жива комедия, изпълнена с интересни ситуации и очарователни персонажи. Авторката ще ни отведе до слънчев гръцки остров, като преди това ще „спрем” за малко в София, България.

Какво ли би могло да се обърка в сватбената нощ?

Лоти е на романтична вечеря и очаква да чуе заветните думи, за да отговори подобаващо с да. Но... приятелят й Ричард е имал друго предвид.

За бога – какво не е наред с нея, че всичките й дългогодишни връзки завършват без предложение за брак? Къде греши?

Точно в този момент тя среща Бен – първата си любов, който й напомня за уговорката им да се оженят, ако и двамата са все още сами на трийсет години. Лоти решава – сега ще промени модела и този път всичко ще бъде различно. Няма да има никакви срещи, ухажвания и страстни нощи. Направо подписване и страхотен меден месец на гръцкия остров, където някога са се запознали.
Но техните близки не са толкова въодушевени от прибързания им брак и решават да се намесят. Флис – сестрата на Лоти, измисля сложна схема, с която да саботира сватбената им нощ. Тя иска да оправи живота на сестра си, въпреки че и нейният живот не е идеален.
Дали чаканата от Лоти и Бен с нетърпение нощ ще остане незабравима, или ще се превърне в кошмар, който няма да искат да си спомнят? И какво толкова може да се обърка?

В това лудо приключение всяка от двете сестри вярва, че знае най-добре какво е правилно в живота и в любовта. Но и Лоти, и Флис ще открият, че има някои неща от миналото, които човек трябва да вземе със себе си, а други просто да остави зад гърба си.

На пазара от  "Кръгозор
". Цена: 14 лв.