И днес, спазвайки традицията в игрите на LadyZone.bg и издателство "Егмонт", ще раздаваме награди. Вижте кой, оставил коментар под статията за книгата "Островът на изгубените" спечели екземпляр от това издание. 

На печелившите честито! Не забравяйте да изпратите своите имена, адрес и телефон за контакт на имейл - [email protected], както и да посочите точно в коя игра сте участвали.

За останалите – очаквайте скоро новите ни игри.

Alice Raven 

"Кой злодей от класическите приказки бихте искали да видите в нова светлина?"

Основният злодей в Дисни. Тя е обсебена от идеята да бъде най-красива на света до степен да се превърне в грозна вещица. Ето това е отдаденост!
Най-злата й постъпка: Превръщането й в старица и фактът, че така пременена, успява да измами Снежанка да изяде отровната ябълка. Тя е Злата кралица "Снежанка".

iouo

Аз бих искала да видя мащехата на Рапунцел, мисля ,че я наричат - Майка Готел.

stilinski

"Кой злодей от класическите приказки бихте искали да видите в нова светлина?” След като бях очарована от превъплъщението на Анджелина Джоли като Злодеида в "Господарка на злото", много ще ми е интересно да видя в различна светлина и: Злата кралица от "Снежанка", Круела де Вил от "101 далматинци", Урсула от "Малката русалка", а може би и Снежната кралица.