Уморително е да гледаме превъзнесените снимки на щастливи двойки в социалните мрежи, където двамата само до преди ден не са предполагали за съществуването си един-друг.

Фейсбук и Инстаграм са пълни с такива, но първите срещи днес стават в Тиндър. Затова 24-годишната фотографка Мари Хилд се вдъхновява за нов проект - "Lifecontruction", с който да изследва човешките взаимоотношения в дигиталната ера.

И решава да отвори Тиндър профила си, за да се запознава с напълно непознати хора в реалния живот, с които да се снимат като в дългогодишна връзка.

В профила фотографката добавя, че е заинтересувана да гостува на хора, които я харесват, за да се снимат като влюбени или двойка, която е заедно години наред. Мари Хилд уточнява, че снимките ще бъдат публикувани публично, така че ако натиснете "Match" в Тиндър, автоматично се записвате за участие в проекта.

Така в долния ляв ъгъл на всеки кадър фотографката отбелязва колко минути са минали от запознанството и заснемането му. Снимките са красиви и интимни, но нещата явно стават бързо - вижте повече от следващите в Инстаграм, както и повече за "Lifecontruction" тук.