Първият сингъл от предстоящия албум на JEREMY? е вече факт. Проектът е римейк на изключително популярната песен от 1986 г. "You're the Voice", в оригинално изпълнение на John Farnham. Същата година парчето оглавява класациите в Австралия, Германия, Швеция и е в Топ 10 в редица държави като Великобритания, Швейцария, Австрия и Ирландия. 

В края на този октомври, с помощта на българския офис на международната компания Шуберт Мюзик Пъблишинг, JEREMY? получават правата за преаранжиране и възпроизводство, както и за физическо и дигитално разпространение на “You’re the Voice”. 

Версията на българската банда е одобрена от цели четири музикални компании, които управляват правата на съответните автори - Keith Reid, Maggie Ryder, Andy Qunta и Christopher Hamelt Thompson, благодарение на което е получено финално разрешение за реализацията.

Аудиото е смесено в Ирландия от Янко Генов, отговорен за качествения саунд и в дебютния албум на Джеръми, а мастерирането е извършено в САЩ от Brian Lucey, работил с изпълнители като Liam Gallagher, Marilyn Manson, Royal Blood, Depeche Mode, The Kills, Arctic Monkeys, The Black Keys, Cage The Elephant, The Last Shadow Puppets и много други популярни имена.

Видеото е дело на екипа на Clamer Production Studio с режисьор Георги Манов, с които бандата работи по предходните си четири клипа. Записът вече е на разположение онлайн в iTunes и Spotify.

"Искахме песен, с която много хора бързо да ни възприемат. Както навън, така и в България. Страшно харесваме "You’re the Voice" от гледна точка на композиция, музика и текст. Намираме, че отива на група JEREMY? и на това, което правим, и начина, по който звучим. Практиката е често срещана, а фактът, че една песен може да бъде преиздавана много пъти, включително 30 години по-късно, е знак за истински хит. “Hope” е парче от първия ни албум, което е на социална тема. Темата за надеждата, която в момента е крайно необходима. По същия начин "You’re the Voice" има послание за това да изразиш себе си свободно и да не се страхуваш. От гледна точка на това какво се случва по цял сват и у нас в днешно време, е привилегия и задължение да припомним на хората, чрез тази песен и всичко, което правим, че от всеки един и всички заедно зависи позитивната промяна. След като включихме песента в сетлистите ни на концерти, реакцията на публиката беше изключителна! А щом получихме потвърждение от авторите, Шуберт и всички, които управляват правата на песента, бяхме сигурни, че трябва да я включим в албум и че тази песен ще ни помогне да достигнем освен до регионална реализация, на каквато се радваме след излизането на JEREMY? – албумът, но и да бъдем световно разпознаваеми. Тя е нашият Троянски кон. А колкото до клипа – искахме да отговаря на смисъла и посланието на песента, както и плановете ни за нея. Това, че отново работихме с Жоро Манов, като креативен двигател и режисьор на видеото, ни дава сигурност, че сме го постигнали. То е драматично, естетично, докосва и провокира с енергичност", споделят музикантите от JEREMY?.

Сингълът "You're the Voice" ще бъде представен официално с концерт на 16 декември, тази събота, в клуб Терминал 1. Специално за повода, за подгряващи са поканени две млади банди - Atlas Wynd (Брайтън, Великобритания) и The Lefties, познати от участието им сред финалистите на последното издание на "Голямото рок междучасие". Вратите на клуба отварят в 21 ч., а концертът стартира в 22:00 ч.

Голяма част от билетите са вече разпродадени, но все още има налични в мрежата на Eventim.bg - каси: щандовете на EVENTIM на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.