Без промени в цената на билета, огранизаторите на феста добавят и 22 юни към Elevation 2012.

Това е денят на Rev. Run от Run D.M.C, Breakbot, Pendulum Dj Set & Verse и Ed Solo.

Всъщност Joseph “Run” Simmons или Rev. Run е един от членовете на добре познатите Run D.M.C.  Създаването на групата е едно от най-влиятелните и големи събития в историята на хип-хопа. Именно тяхна е заслугата за проникването на този стил в популярната музика. Приети са и в “Rock and Roll Hall of Fame” на 4-ти април, 2009 г. -  втората хип-хоп група приета, след Grandmaster Flash and The Furious Five.

Pendulum са банда, създадена през 2002г. в Perth, Австралия. През 2003 тримата получават подкрепата на едни от големите имена на дръменбас сцената - Adam F и DJ Fresh от Bad Company, които ги канят да се присъединят към новосъздадения лейбъл те се местят във Великобритания.

През 2005 Pendulum издават своя дебютен албум „Hold Your Color”. Типични за музиката на Pendulum са тежките бийтове, придружени от слаба, едва доловима бас линия. Последният им албум е „In Silico”.

Thibaut Berland, още познат под името Breakbot, издава първия си сингъл “Summer Party”/”Happy Rabbit” на 21 Май 2007г. със звукозаписната компания “ Moshi Мoshi”. Той твори в забавен-парти стил. Парижанинът е овладял изкуството да смесва най-доброто от денс, електронната и фънк музиката. Роден е през 1981, но е увлечен от звуците и картините на следващото десетилетие и се разкъсва между двете си страсти - любовта към анимацията-графики и комикси, и музиката. Режисира няколко телевизионни анимационни реклами и видео клипове. 


Дори и да звучи странно за артист с име Ed Solo (solo- сам), този трудоспособен и плодотворен продуцент е известен с това, че работи с много други музиканти. Deekline, Krafty Kuts, Skool of Though, Brockie... Израснал в източен Лондон, слушайки пиратски радио програми и трупайки опит като асистент продуцент в известното студио “Sour”, той се превръща в истински майстор на звуковете.

Билетите за фестивала, който ще се проведе на 22-ри, 23-ти и 24-ти юни, в момента са на цени от 66 лева.