Помните ли това парче? Ако вече сте се разтананикали щастливо, бързаме да споделим, че да, момичето с меден глас и китара е Ayo. И ще я чуем и видим на 4 април на сцената в зала 1 на НДК.

С "Down On My Knees" през 2006г. Ayo. заслужено си спечели редици верни фенове, обаче макар и наистина влюбващо, това парче далеч не е всичко, за което си струва да сме на концерта й. Младата и безкрайно симпатична германка с нигерийски произход ще доведе целия си бенд, за да представи пред родните фенове последния си, трети студиен албум “Billie-Eve”.


Стилово шарен и силно емоционален, албумът преминава през reggae, rock, blues и soul. Освен това е кръстен на дъщеря й и тя го определя като най-важен в кариерата си и по-различен от първите два, заради електрическите китари, които му придават характерно рок звучене.

Ето и малко по-актуално, но все толкова прекрасно парче:

Ако искате да научите повече за жената на друг наш любимец - Patrice, обогатете се с влюбен и радостен портрет на Ayo. в секцията Музика за четене.

Ами, тъй като хубавата музика говори достатъчно сама по себе си, а тази на Ayo. - разказва цели емоционални истории, ние просто си обещаваме да се видим там - 6 юни, зала 1 на НДК, 20:00ч. Билетите са на цени между 30 и 80 лева и са в мрежата на Eventim.