Фикция или реалност? Кое избирате? Ако вие сте от тези, чийто избор е да гледат дългоочаквания нов филм на братя Коен, озаглавен "АВЕ, ЦЕЗАРЕ!" ("Hail, Caesar!"), то геройте му нямат този шанс и са длъжни да се борят за своите реалност и свят в името на доброто кино.
На 5 февруари очакваме лентата да излезе на големия екран.

Четирикратните носители на "Оскар", които станаха едни от най-легендарните режисьори на седмото изкуство, режисираха филм, който не само ще ни разсмее, но и ни накара да се замислим. С братята Коен няма половинчати неща. Всичко е изпипано до степен, че след финалните надписи wow-ефектът да в държи дълго, дълго време.

Спомняте си заглавията "Няма място за старите кучета", "Големият Лебовски" и "Фарго"? Е, те всички са дела на гениалното братско дуо, което предстои да ни очарова с новия си филм.

Освен режисьори, за "АВЕ, ЦЕЗАРЕ!" те заеха и ролите на сценаристи.
Лената, чийто кастинг е невероятен, включва почти целия холивудски A-списък. Сред тях са Джош Бролин, Джордж Клуни, Ралф Файнс, Джона Хил, Скарлет Йохансон, Франсис Макдорманд, Тилда Суинтън и Чанинг Тейтъм.

"АВЕ, ЦЕЗАРЕ!" е филм, чието действие се развива в рамките на един особен ден, когато всички негови герои се изправят пред ред предизвикателства, които ще им позволят да спасят най-ценното им нещо – филмово студио, където работят.

Представяме ви официалния трейлър на филма. Приятно гледане и до скоро в кино салоните.