На 11 март, петък, Absolut скача надълбоко в басейна на хотел "Родина" (който в момента е в основен ремонт) с третото издание от концепцията Reinvent. Събитието ще преобрази закрития басейн със следващата инсталация "Everything Lives", която за първи път ще пренесе гостите във виртуална реалност, създадена от визуалния артист и фотограф Златимир Араклиев. Това е трета част от Reinvent поредицата, която се развива през целия сезон с участието на някои от най-активните съвременни артисти у нас.

На Reinvent the Pool партито от DOMA Аrt Foundation ще представят двама от най-добрите балкански диджеи – DJ Doo (Белград) и Ali Güney (Измир) от лейбъла Beyond House, както и Mr. Vanderley (София). DJ Doo e един от основателите на Beyond House - един от най-активните лейбъли на eлектронната ъндърграунд сцена в Белград. Звездата от Сърбия миксира приятни space disco ритми, заглушени с лек deep house, умерено techno и electro с експериментален привкус. Ali Güney пък е турски диджей и саунд дизайнер, живеещ в Белград, който свири през последните 10 години в някои от най-добрите ъндърграунд клубове в Турция и Сърбия. Музиката му е известна с комбинацията на груув диско фънк, в съчетание с органични и синтетични звуци.

В двата дни преди Reinvent The Pool Party, в самия басейн на хотел "Родина" ще се състои и Absolut Invite – един от най-популярните и авторитетни бармански конкурси в света. Absolut ще изправи един срещу друг десетте екипа на най-добрите барове в София, които ще се борят за място на световния финал в Швеция.

Както и на предните събития, барманският екип на Reinvent ще приготви нови свежи коктейли за The Pool Party.

След тазвечершното събитие, очаквайте на Ladyzone.bg вълнуващи срещи, съвети и предложения, заети от изключителния свят на Absolut. Там където всичко е възможно. 

Входът за събитието е 10 лв.