Четири актриси - Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова, показаха музикалните си умения в клипа към песента "Rocka Booom" - част от саундтрака на филма "Още една мечта" на Николай Мутафчиев. В градината на столично музикално кафене те застанаха зад диджейския пулт и на живо представиха продукцията си.


Събитието откри Силвестър Силвестров – един от продуцентите на филма, който сподели, все още няма човек, който би успял да преведе с точност текста на песента. В песента са използвани фрази на „испански”, „италиански” , както и ключови реплики от филма.

След премиерата на видеото четирите красавици демонстрираха своите DJ умения в специални сетове, състоящи се от най-любимите техни парчета.



Телевизоното представяне ще бъде в неделя в предаването "Нека говорят с Росен Петров".

Филмът "Още една мечта" е показан премиерно на "София филм фест", участва на фестивалите в Кан и Москва, а по екраните ще се завърти през есента. Лентата на Николай Мутафчиев разказва за приятелството на четири жени, които посещават курс по психотерапия и спонтанно те решават да оберат банка. А тя става все по-реална след срещата им с не успял кинорежисьор. Готови на всичко красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка една от героините.


Във филма играят и Деян Донков и самият Мутафчиев, които влизат в ролите на руски мафиоти, а в клипа вземат участие „Братята Мангасарян” - Силвестър Силвестрoв и Владислав Петров. Николай Мутафчиев е участвал в съвместни проекти със звезди като Колин Фарел, Ед Харис, Жан Клод Вандам. Оператор на „Още една мечта” е Иво Пейчев. Официалната премиера на филма предстои през есента на 2012 година.