Актьорът Андрей Баташов е в кома.Тази информация научи LadyZone.bg благодарение на Novinitepro.bg и btv.bg
Един от най-известните и обичани български актьори е приет по спешност в болница „Токуда". От там обаче казаха, че нямат право да дават каквато и да е информация за пациентите си.

Според източник на Btv - по-рано е била разпространена информация, че актьорът е получил тежък инсулт сутринта на 10.11, вследствие на което е изпаднал в кома, но това, което ние научихме и можем да кажем е, че това не е вярно. Андрей Баташов е приет тази събота по спешност, в тежко състояние, след тежко боледуване. По молба на близките му и управата на болницата, не можем да съобщим причината за комата.

Това, което се знае със сигурност е, че състоянието на Баташов е много критично и то не е в следствие от инсулт.

Преди няколко дни Баташов е помолил представление в театър „199”, в което той играе, да бъде отменено, защото не се е чувствал добре.

Близките на актьора изпратиха отворено писмо до медиите.

Уважаеми почитатели и приятели на Андрей,

От събота - 6 ноември 2010 година, актьорът Андрей Баташов е приет за лечение в „Токуда Болница”. Той е в тежко състояние и е под интензивно наблюдение. Ние благодарим за загрижеността и многобройните обаждания с пожелания за оздравяване.

Всички роднини, приятели и близки се надяваме за скорошното възстановяване. Като декларираме пълно доверие на медицинския екип под ръководството на д-р Симеонов, ние Ви молим да се въздържате от публикации на информация, която не произтича от нас - най-близките му.

Още веднъж благодарим за разбирането и настояваме да не бъде безпокоен медицинския екип, който съгласно политиката на Токуда Болница, няма да предостави информация, нито достъп до пациента.

Семейството.”

 

Ние всички от LadyZone.bg сме почитатели на великият актьор и му пожелаваме бързо да се оправи. На семейството на Андрей желаем сила и позитивни мисли.