Алисия и вратарят на националния отбор по футбол Ники Михайлов официално не са заедно. След седмици на спекулации около двойката – дали двамата са разделени или просто нямат време да се видят, самите те решиха да съобщят на медиите за своето общо решение. Въпреки че фолк певицата и футболистът слагат край на връзката си, те заявяват, че все още пазят прекрасни спомени от нея.

Двамата споделят в отворено писмо до медиите:

През последните повече от 2 години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим.

И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия.”



Новината дойде съвсем изненадващо, след като само броени дни преди това, Ники Михайлов коментира носещите се слухове в жълтите медии за тяхната раздяла, с доста интересен коментар на своята фейсбук страница. В него вратарят даде да се разбере, че с Алисия все още са заедно и „всички нейни дрехи са си в гардероба”.

„Това е първият и последен път, в който обръщам внимание на публикации на някакви жълти вестничета и сайтове. Не ги чета и се дразня, когато някой ми разказва за техните измислици. Но явно днешните писания са придобили прекалено широка гласност, щом дори и сериозните медии звънят за коментари. Ще кажа само, че ако един ден с Алисия решим да се разделим, то ще бъде по цивилизован начин и нашата пиарка ще съобщи лично за това. И още нещо - преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук. Нямам какво повече да добавя. Хубав ден на всички!”

(Оригиналният правопис на съобщенията е запазен).