„Смятам, че ще съм много добра в киното“, споделя певицата Виктория Терзийска, а ние сме сигурни, че това не е шега

Вики от „Мастило“ украсява за трети път корицата на GRAZIA, което означава само едно – около нея винаги се случва нещо. А това е така, защото, както сама признава, е любопитна да експериментира, да търси нови сфери, в които да открива себе си.  Може би поради тази причина миналата година я видяхме като водеща на музикалното реалити „Гласът на България“ - роля, в която се представи повече от добре. В момента пък любопитството й е разпалено от киното, но докато чака своята главна филмова роля, Вики продължава да е вярна на любовта си към музиката –  какво по-категорично доказателство за това от четвъртия албум на група „Мастило“?

GRAZIA: Новият албум на група „Мастило“ носи името на едно от хитовите ви парчета – „В ръцете ти е най-добре“. На теб в кои ръце ти е най-добре?
ВТ: В ръцете на всички хора, които пеят песните ни, знаят текстовете наизуст и ми носят много радост, когато ги пеем заедно. Звучи като клише, но е чистата истина.

G: Чувстваш ли се успяла с четири албума зад гърба си?

ВТ: Според мен в България съм достигнала своя връх. Иска ми се да експериментирам в други сфери на изкуството. Например много ми се играе в киното.

G: Смяташ ли, че ще се справиш?

ВТ: Бих пробвала. Защо пък не?! Трябва първо да опиташ, за да разбереш дали си добър в нещо, или не. Смятам, че ще съм много добра в киното… каза тя и повдигна многозначително дясната си вежда. (Смее се.) Аз съм много емоционална и прекалено лесно ми проличава всяка една емоция върху лицето. Това е много важно в киното.

G: Коя ще бъде първата ти роля?

ВТ: Не знам. На съблазнителка. (Смее се!) Не, на драматична съблазнителка, която изживява някаква тиха драма.

G: Мислиш, че ще ти бъде по-лесно с драмата?

ВТ: Ами да, нали знаеш, че хората, които играят комедийни роли, са най-успешните актьори?! Според мен комедията е по-трудният жанр.

G: Значи музиката ще мине на заден план?

ВТ: Ооо, не! Музиката винаги ще бъде на първи план... просто толкова много неща сме направили с Десо, че ми се иска малко да разнообразя ежедневието си. Освен това България страшно много те ограничава, размерът на държавата те ограничава, възможностите й те ограничават, положението й те ограничава… аз ти говоря за граници, тук не можеш да експериментираш. Мисля, че е време да направя дует с някоя балканска звезда.


G: Колко пари изкарваш на месец?
ВТ: Е! Какъв въпрос ми зададе… изкарвам достатъчно, за да подържам един добър лайфстайл и да не се лишавам от почти нищо.

G: Каква част от тях даваш за обувки и дрехи?

ВТ: Доста голяма част, което е плачевно. Ако трябва да ти отговоря в проценти, може би към 60%. Имам толкова много дрехи и артистични облекла, че скоро трябва да си направя гардеробна.

G: За кратко време беше руса, защо в момента си с тъмна коса?

ВТ: Работата ми наложи да променя цвета на косата си, харесва ми, защото аз съм натурална брюнетка.

G: Цветът на косата ти има ли нещо общо с мъжете в живота ти?

ВТ: Никога не е имал, макар че бих променила цвета на косата си заради  предпочитанията на някой, който ми е важен!

G: Има ли до теб в момента мъж, който те харесва с тъмна коса?

ВТ: Мъже много, важното е да намериш специалния за теб!

G: Разделихте ли се с Емил?

ВТ: Не коментирам личния си живот!

G: Добре, да се върнем към тенденциите в гардероба ти. Когато си влюбена,  променят ли се дрехите, които носиш?

ВТ: Променят се, определено. Полите ми стават по-къси. (Смее се.)

G: Тъй като априлският брой на GRAZIA е посветен на модата и цветовете, ще ни кажеш ли какви са цветовете в гардероба ти за новия сезон?

ВТ: Наситено морскосиньо, бяло и черно. Смятам да заложа на лежерни ризи, тесни дънки, кецове и много бижута!

G: Какъв е цветът на твоето минало?

ВТ: Определено червено.

G: А в какви нюанси би оцветила бъдещето?

ВТ: Морскосиньо, пенливо шампанско, съчетано с бели пясъци.

G: Какво ще промениш в себе си през пролетта?

ВТ: Ще се опитам да съм по-внимателна с хората, които обичам! Ще им обърна повече внимание!

G: Ти си лице на кампанията на bTV
Да изчистим България за един ден“, ще направиш ли пролетно почистване?
ВТ: Направих го вече! И задължително ще се включа в кампанията.
Цялото интервю четете в списание GRAZIA. Какво още? Екипът призовава читателите си да освободят съзнанието си и също като Вики да заложат на цветовете в личния си стил. Специално модно приложение, посветено на тенденциите пролет-лято 2012, ни връща към ерата на великия Гетсби, подарява ни неонови мечти, тюркоазени гледки, и ни среща с Африка. 66 допълнителни страници с ексклузивни шопинг предложения, с акцент върху аксесосарите - както за гардероба, така и за интериора.

Романтичен поглед назад към 50-те години ни подсеща, че многообразието от цветове, подсилено от женската красота и уюта на дома, са живи и днес. От двете страни на модната барикада заставят ветераните в бранша и техните последователи - днешните модни диктатори – всички те заедно променят представите ни за невъзможното.

Приливът на води тази пролет е по-висок от очакваното, но последиците след него са положителни – сияние, тонус и младост за красотата.