Изгледахме новия клип на Софи Маринова и решихме да обобщим какво ни харесва в него и какво не.

„За“
Песента започва с текст на матерния език на певицата. Това не е лошо, но защо няма превод със субтитри?

„Против“
По-нататък се пее на български, но текстът няма нищо общо с клипа. Или клипът няма нищо общо с текста, както и да е.

„За“
В клипа участват двама души – Софи Маринова и приятелят й Гринго. Хубаво е да се дава път на малкия семеен бизнес, но...

„Против“
Тодор Давидов-Гринго излезе от затвора през юни, където излежа 10-месечна присъда за рекет на айтоски бизнесмен. Добре ли е в развлекателен клип, който ще бъде гледан от млади хора, да участва човек, който е заплашил с убийство, ако не му бъдат предадени 50 хиляди лева. Подобен казус имаше с участието на Ванко 1 в едно риалити.

„За“
Действието в клипа се развива на планетата Milo през 2346 г. Обстановката е в стил Марс, но според мен по този начин ще изглежда и София след още няколко големи ремонта на площади и булеварди.

„Против“
Софи Маринова като ромско-индийска версия на Лара Крофт? Смешно е!

„За“
Постпродукцията на клипа е очарователно читалищна. Планетите, които виждаме на небосклона, са добавени в час по трудово.

„Против“
Накрая се оказа, че клипът е сниман неправомерно върху каменните гъби край Кърджали, които са защитена природна забележителност от 1974 г., т.е. една година преди раждането на Софи Маринова. А оправданието на режисьора „ама ние бяхме там за първи път и не знаехме, че е природна забележителност“, показва колко аматьорско е почти всичко в тази държава.