Няма как да не сте слушали Decpasito на Деди Янки и Луис Фонси, защото това лято хитът се чуваше от всички устройства, които можеха да плейват музика. Главна героиня в него е знойната пуерториканка Сулейка Ривера, която кърши прекрасното си тяло под заразяващите ритми на парчето. Коя е Сулейка обаче? Тя е актриса и модел, майка и...

 

1. Сулейка Ривера е носителка на много титли от конкурси за красота Мис Салинас 2006, Мис Пуерто Рико Вселена 2006, Мис Салинас Тийнейджър 2002, включително и на престижния Мис Вселена 2006 г.

2. Има успешна кариера като актриса, като се снима в известни продукции на Телемундо, сред които „Някой те наблюдава“, „Аурора“ и „Росарио“.

3. 30-годишната пуерториканка е грижовна майка - има син на 5 години от бившия си приятел -пуерториканския баскетболист от NBA Хосе Хуан Бареа.

4. Притежава предприемачески дух и усет – досега има три собствени парфюма и колекция дамски дрехи. Последният й проект е бански костюми, създадени специално за специфичните извивки на тялото на латино дивите.

4. Има добро сърце и обича да помага. След опустошителния ураган „Мария“, който връхлетя Пуерто Рико, тя организира събития за набиране на средства, за да помогне на сънародниците си. Подкрепя кампанията United for Puerto Rico, като събира провизии в Маями за страната си.

6. Тя е забавна, танцуваща и... дългокрака (в случай, че не сте забелязали от клипа към летния хит). В Инстаграм профила й откриваме множество снимки и видеоклипчета, от които се убеждаваме, че музиката, пътешествията и работата й доставят несравнимо удоволствие.

7. Без грим изглежда също толкова красива и естествена.

8. Има корем, на който можете да си настържете кашкавал.