Лесно ли е да скъсаш с известната си половинка след като медиите са ви свързвали месеци наред заедно? Ами да видим, но на нас не ни изглежда съвсем сложно, предвид колко известни двойки с лека ръка сложиха край на аферата, връзката или брака си.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Канадката с български корени Нина Добрев и синеокият й колега от нашумелия сериал „Дневниците на вампира” бяха суперсладурска двойка. Искрено съжаляваме за тяхната 3-годишна връзка, която приключи през май месец. В същото време им се възхищаваме, че се държат изключително професионално на снимачната площадка, а и очевидно са запазили добрия и приятелски тон в отношенията си. И все пак, бяха много симпатични заедно...

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно???

 

Пол Уесли и Тори ДеВито

 


Макар свикнали да го виждаме като половинката на Елена от „Дневниците на вампира”, в истинския живот Пол Уесли си имаше готина съпруга – неговата колежка от „Малки сладки лъжкини” Тори ДеВито. Един до друг бяха като две капки вода, но явно нещата не потръгнаха и след двугодишен брак през юли месец говорител на двойката заяви, че двамата са взели решение за развод.

 

Миранда Кер и Орландо Блум

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пари при пари ходят, както и красота при красота ходи – две мнения по въпроса няма. Още от самото начало на връзката си двамата изглеждаха създадени един за друг – той известен актьор, а тя преуспяващ модел. Бракът им продължи три години. От него се роди и прекрасният им син – Флин. Но щом нещата не вървят, както трябва, явно е по-добре да приключат. През октомври двойката обяви, че слага край на брака си.

Орландо Блум: Още обичам Миранда Кер>>

 

Джордж Клуни и Стейси Кейблър

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Е, признаваме, че Джордж затвърди славата си на вечния ерген, след като се раздели със Стейси, но от друга страна харесвахме избора му на половинка – модел, актриса и кечистка – страшна комбинация, която е способна да задоволи и ней-претенциозния мъжки вкус. Но не и този на господин „Никога няма да се женя”... През юли месец стана ясно, че двамата не са виждани заедно на едно и също събитие от поне няколко месеца. Край и на тази двугодишна връзка.

 

Джордж Клуни заби адвокатка>>

 

Тейлър Суифт и Хари Стайлс

 


Фенките на Хари Стайлс от британско-ирландската момчешка група One Direction, със сигурност се зарадваха, когато в началото на 2013 стана ясно, че връзката между него и кънтри певицата Тейлър Суифт е приключила. Но пък от друга страна двамата бяха готини заедно – известни, млади, но с прекалено много ангажименти, за да бъдат отдадени един на друг.

Селена Гомес и Джъстин Бийбър

 


Още една звездна връзка, на която възлагахме повече надежди. По него си падат всички тийнейджърки, а на нея искат да приличат всички девойки, припадащи по музиката и на двамата. Комбинацията беше жестока между тях, но от самото началото беше ясно, че са прекалено ангажирани, за да поддържат пламъка жив. В края на 2012 стана ясно, че след двугодишна връзка Селена и Джъстин са обявили край. Въпреки това медиите спекулираха по темата месеци наред, свързвайки ги един с друг, затова ги включваме в двойките на 2013, за които съжаляваме, че се разделиха.

Селена Гомес с нов секси имидж>>
 

 

Брадли Купър и Зоуи Салдана

 


Връзката между екзотичната тъмнокожа актриса Зоуи Салдана и зеленоокият й колега Брадли Купър не бяха от най-перфектните, но пък изглеждаха добре един до друг. А и знаем, че комбинацията актьор и актриса винаги е работела. Този път обаче – не. Колегите се разделиха в началото на 2013, след двугодишна връзка и още една 6-месечна раздяла преди това.

Зоуи Салдана се омъжи тайно>>