Днес се възхищаваме и завиждаме на бляскавия им начин на живот, възхищаваме се и на таланта им - те са любимите ни звезди. Преди години обаче много от настоящите заможни знаменитости в Холивуд са разполагали само с таланта си и... всъщност, нищо друго! Представяме ви 7 звезди, които занят как се живее "и с 2, и с 200", защото днес разполагат с милиони, но преди са живели в камиони.

Джим Кери Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джим Кери безспорно е един от най-успешните и обичани комедийни актьори, но голяма част от живота на актьора въобще не е била забавна. Звездата от "Лъжльото" е роден в бедно семейство, което едва свързвало двата края и в крайна сметка изгубило жилището си и се наложило да живее в кемпер. Докато се опитвал да се наложи като комик, актьорът работил като чистач в близкото училище, за да подпомага семейството си. Всяка свободна минута Кери запълвал с комедийни шоута из клубове в Торонто, докато най-накрая не попаднал в полезрението на когото трябва. Преместил се в САЩ и... останалото е история. В момента състоянието на актьора се оценява на 150 млн. долара.

Дженифър Лопес Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Днес Дженифър Лопес е успешна певица и актриса със състояние от 250 млн. долара. Красавицата обаче знае какво е да нямаш нищо, включително и дом. Преди световната слава, Лопес била убедена, че иска да стане професионална таньорка и преследвала тази си мчета, въпреки желанието на майка й да отиде в колеж. Красавицата се опълчила на семейството си и поела по своя път, като често й се налагало да преживява без пукната стотинка и за известен период от време нощувала на кушетка в танцово студио, защото не можела да си позволи да плаща наем.

Силвестър Сталоун Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Силвестър Сталоун е екшън легенда и притежава 275 млн. долара в банковата си сметка, но в началото на кариерата му животът му съвсем не е бил лесен. Преди да пробие в киното, актьорът веднъж дори бил изгонен от апартамента си, защото нямал възможност да си плаща наема и трябвало да спи на автобусна спирка. Актьорът бил толкова отчаян, че решил да приеме роля във филм за възрастни, за да се сдобие с някой долар. Парите от това участие наистина му помогнали да вземе живота си в ръце – написал сценария на „Роки”, след което изпълнил главната роля в поредицата, създавайки един от емблематичните кинообрази на 20 век.

Шаная Туейн Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Шаная Туейн е една от най-успешните дами в музиката със състояние от 350 млн. долара, но за да стигне то днешния си успешен статут, певицата е извървяла дълъг и тежък път. Семейството на Туейн било толкова бедно, че често оставало без храна и отопление през мразовитите канадски зимни дни и нощи. Впоследствие певицата и майка й се местят в приют за бездомни в Торонто. Туейн започва да пее по барове, за да припечелва по някой долар. Един от баровете се оказва подходящото място и в подходящото време талантът на певицата бива забелязан, което дава старт на блестящата й кариера.

Тайлър Пери Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тайлър Пери е режисьор, актьор и сценарист с десетки филми, ТВ предавания и пиеси в CV-то си, натрупани за близо 20 близо 20 години в Холивуд. В началото на живота си обаче Пери е изтърпял доста страдание. Режисьорът бяга от дома си, след като бива насилван физически и сексуално от свои роднини и съседи. Дълго време живее в колата си, докато най-накрая не успява да си намери работа като сценарист, която впоследствие му носи популярност и настоящите 400 млн. долара.

Дейвид Летърман Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дейвид Летърман е един от най-популярните телевизионни водещи в американския ефир със състояние от 400 млн. долара. Той е роден в Индиана и работи като радиоводещ, след като завършва колеж. Мечтата му обаче е да стане комик и за да я сбъдне, Летерман зарязва родния дом и сигурната работа и поема към Лос Анджелис с пикапа си, в който му се налага да живее, докато не успява да пробие в бизнеса.

Уилям Шатнър Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Уилям Шатнър е холивудска икона. Състоянието на актьора, изиграл култовия Капитан Кърк от оригиналния телевизионен сериал "Стар Трек", се оценява на 650 млн. долара. Ефектът на хитовата поредица върху съвременната поп култура е невероятно голям. През 1969г. шоуто е спряно заради нисък рейтинг. Прекратяването на излъчването съвпада с развода на Шатнър с първата му съпруга - Глория Ранд, и той остава без стотинка. Актьорът е принуден да живее в пикапа си и да приема всички роли, кито му изпаднат, за да подпомага издръжката на децата си. Амбицията и таланта на Шатнър му помагат да излезе от дупката и впоследствие да се превърне е това, което е днес – жива легенда.