Тези обещания са хитрият начин да да освежим гардеробите и самите себе си - дали става дума за по-малко похарчени пари или да пазаруваме по-често от малки магазини, важно е да се погрижим за перфектния си външен вид и през тази година:

Пазарувайте локално

Напоследък това се превръща в мода по света - вероятно има общо с факта, че големите компании се поддават на вкусовете на масата хора и предлагат все по-малко оригинални неща. Намерете местни дизайнери или малки магазинчета, в които харесвате дрехите - така ще помогнете на някого да следва мечтата си.

Пренаредете гардероба си

Ако гардеробът ви не е подреден правилно, подбирането на дрехи вероятно е трудоемка и изморителна задача. Изберете онези дрехи, които най-често носите и организирайте останалите около тях. 

Харчете разумно

Това значи не само по-малко. По-скоро означава да внимавате за какво харчите парите си. Вместо да вземате повече, но евтини и нискокачествени дрехи, защо не обмислите да си купите една, но наистина хубава? Ще я носите с повече самочувствие, а и много вероятно ще издържи по-дълго време, преди да се съсипе. 

Пробвайте нещо ново

Естествено - комфортно е да имате строго определен стил, но понякога на всяка от нас й се иска да пробва нещо различно. Обещайте си тази година да се пъхнете в модерни дрехи, каквито обикновено не бихте избрали, защото се притеснявате да експериментирате (не защото няма да ви отиват). Не е нужно да е изцяло нова визия, можете да вмъкнете нещо модерно към обичайния си стил - така няма да изпаднете от зоната на комфорта си, но ще се освежите.

Кажете "здравей" на цветовете

Добавете повече цвят към ежедневните си тоалети. Дори и да не са дрехите, нищо не пречи да носите малко по-разнообразни аксесоари. От ярки и електрикови, до пастелни тонове, цветовете са много лесен път към по-добро настроение и енергия през деня.

Съобразявайте се с формата на тялото си

Това е съвет, който винаги четем, но е важно да се спазва. Не се изкушавайте да носите дрехи (колкото и да са модерни), които просто не стоят добре на фигурата ви. Това не означава да криете нещо - тъкмо напротив - означава да подчертавате достойнствата на собственото си тяло.