Слънцезащитен продукт
Сигурността и здравето ни са най-важни, затова преди да се отправите към плажа се уверете, че в чантата сте сложили ефикасен и подходящ за вашата кожа продукт, който ще ви предпази от безмилостните слънчеви лъчи. В противен случай рискуваме да развалим целия си приятен престой край морския бряг, или поне първите няколко дни от него.

Шапка
И като допълнение към грижата за здравето, никога не забравяйте да вземете със себе си шапка. Тя не само ще бъде един завършващ елемент към плажното ви облекло, но и ще ви спести доста главоболия – както в прекия така и в преносни смисъл.

Гланц за устни
След здравето е време да помислим за красотата. Лятото е сезонът, в който употребата на грим се свежда до минимум – заради жегата, а на плажа заради водата, която рано или късно ще отмие всеки опит да изглеждаме зашеметяващо добре. В по-лоши случаи като слагането на спирала, може да доведе до размазване и черни петна. Затова на плажа ни е нужен само един гланц, който да придаде малко блясък и стил на устните ни. А и не заема кой знае колко място в чантата.

Аксесоари за коса
Плажът, морската вода и жегата действат изтощаващо не само на организма, но и на косата ни. Ако не искате тя да изсветлее, да бъде опърлена, да изпръхне и да започне да се къса лесно след отпуската, то използвайте ластици за коса, шноли, фиби, диадеми и всичко, което ще я държи прибрана.

Списание или книжка
Най-сладкото четиво за една жена е четивото на плажа, нали? Когато ни е безгрижно, мързелуващо и лежерно няма нищо по-хубаво от една вълнуваща книжка, докато пръстите ни ровят в пясъка, вятърът си играе небрежно с косата ни, а в другата ръка държим разхлаждащо коктейлче.

Любимия човек
Какво море ще е за всички за нас, ако няма кой да ни глези, да ни носи напитки на плажа и да ни маже гърба със слънцезащитно мляко? А също и да споделяме заедно с него емоционалните моменти, пътуването и цялата тръпка от отпуската. Всичко останало, без присъствието на любимия губи значението си. Така че преди да заминете не забравяйте да вземете слънцезащитни продукти, шапка, гланц за устни, аксесоари за коса, някоя хубава книжка, и за да имат смисъл всичките тези неща – добавете и НЕГО.

А вие, без какво не можете на плажа?