За меломаните
На сайта www.incredibox.com може да управлявате хор от битници с махмурлук, като всеки от тях си има свой собствен звук. Имате възможност постоянно да добавяте нови участници в хора, с нови ефекти, мелодии и гласове. Накрая получавате лично композиран трак, който да споделите в социалните мрежи.

За любопитните



Въпросът „Да бъда или да не бъда” вече има нова трактовка - аз зебра ли съм или не съм. Такъв тест може да си направите на сайта www.thepointless.com. Освен него има и други забавни тестове и упражнения.

За любителите на крави и зелени човечета



Важен социален проблем е засегнат на сайта www.cowabduction.com – а именно похищението на крави от пришълци. На сайта има обръщение към пришълците, в което се изразява възмущение от това, което извънземните правят, фото и видео материали, документални факти за похищения, както и възможност да изритате крава в небето.

За любознателните



Още един сайт с отговор на мноооого важен въпрос. Ако някога сте се питали колко човека има в момента в космоса – отговорите може да откриете на www.howmanypeopleareinspacerightnow.com. Към момента са… 6.

За точните и закъсняващите



Снимките на различни по вид и форма часовници и визуализации на време www.humanclock.com са изпратени от хора от цял свят. Картинките минават през строга модерация преди да бъдат публикувани и само най-оригиналните се качват на сайта. Изображенията се сменят на всяка минута. Часовниците могат да се настройват според часовия пояс, в който се намирате. Може да сменяте картинките ръчно, ако настоящите не ви допада.