Даваме ви 5 уникални идеи как да се почувствате красиви и сияйни и гаджето не е предпоставка изобщо! Вижте кои са по- долу:


1. Направете на някого комлимент, когато искрено го мислите

Не някой изпросен комплимент, а за човек, който наистина ще го оцени. Комплиментът не е просто одобрение, а и начин за по- добри взаимоотношения. Искрените отношения и поведението без преструвка могат да бъдат изненадващо удовлетворяващи. Ако давате властта на някого да с чувства по-добре, то вие със сигурност ще се чувствате прекрасно.


2.Подчертайте любимата си част от тялото

Акцентирайте на тази част от лицето или тялото си, която най-много харесвате. Така ще бъдете наистина уверени в това което правите, а това неминуемо ще ви даде кураж по време на интервю или просто ще се чувствате добре в кожата си. За някои от вас устните са най- красиви, така че ги подчертайте с бляскав глос и с молив за устни. Ако искате да акцентирате върху очите си, заложете на спирала за обем и хубава очна линия. Не е задължително да акценирате само чрез дрехи или грим. Обърнете внимание и на любимото си хоби- това със сигурност ще ви направи по- щастливи.


3.Облечете се красиво за самите себе си!

Жените се обличаме така, както смятаме че ще бъдем харесани от мъжете. Твърде често се фокусираме върху това, какво другите намират за красиво и секси, а не как се чувстваме в дрехите си. Ако мислим по- често за себе си, а не какви сме в очите на другите- това ще ни спести много тревоги и часове пред огледалото. Ако се чувствате чудесно, то вие и излеждате точно така!


4.Направте си подарък, който ще ви направи щастливи

Всички имаме любимо занимание, което ни разтоварва и радва. Може да е просто песен, любима напитка или разговор с любим човек. Можете просто да се поглезите с маникюр или с любимото ви фрапе. Вземете нещо малко от живота, което ще ви накара да се усмихнете и ще повиши настронието ви. Не се страхувайте дори да си купите нещо- вие напълно си го заслужавате!


5. Тренирайте!

Ако нещо в тялото ви не ви харесва- променете го! Упражненията и спортът са невероятен анти- депресант. Особено когато ги правите с желание и постоянство- резултатите ще са налице! А и когато това стане вие ще сияете. Също така ще престанете да бъдете толкова критични към себе си, защото ще бъдете и по- здрави. Когато излеждате и се чувствате добре няма как да не сте щастиви и удовлетворени.