Татко Кание Уест си направи татуировка на китката – рождената дата на дъщеря си Норт. Юън МакГрегър пък има татуирани имената на децата си на същото място. Други татковци са много по-щедри в размерите и символиката, които използват, за да нарисуват телата си със знаци, посветени на своето поколение. 

Дейвид Бекъм

Футболната звезда е превърнал тялото си в подвижна галерия от мастилени рисунки. Най-новата си татуировка футболистът посвети на дъщеря си Харпър. Досега той имаше само татуирано нейното име на ключицата си. От няколко дни до името има надпис Pretty Lady (красавица) и малко сърчице. Имената на синовете му – Бруклин, Ромео и Круз пък са татуирани на гърба му, заедно с ангел хранител, който бди над тях. На съпругата си Виктория Бекъм е посветил хинди версия на името и портрет, на който тя позира по бельо с надпис "Докато смъртта ни раздели".

Снимка: Getty Images

Джони Деп
Името на дъщеря му Лили Роуз е татуирано точно над сърцето му. На своя син пък е посветил татуировка с летяща птица и надпис "Джак". Деп демонстрира любовта към майка си с татуировка под формата на сърце с името й – Бети Сю, на ръката. За всеки от членовете на фамилията Джони има татуирано по едно сърце, с което доказва обвързаността и любовта си към семейството. Известеният му татус "Winona Forever" (Уинона Райдър - негова любов от миналото) след раздялата им бе съкратен на "Wino".

Снимка: Getty Images

ЛеБрон Джеймс
ЛеБрон заема почетно място в клуба на татуираните татковци. Той има татус, посветен специално на неговите синове - ЛеБрон Младши и Брайс Максимус. Те представляват инициали на имената им и са направени на трицепса му. По надолу на ръката му пък са техните портрети. Той има татуирано и името на тяхната майка на дясното си рамо и думата "семейство" на гърдите си.


Снимка: Getty Images

Джейсън Момоа
Докато много от нас го познават в ролята му на Конан Варварина или на хал Дрого от Game of Thrones, за Лола и Никоа-Уолф той е просто татко. Прави първата си татуировка специално преди дъщеря му да се роди – акула, заобиколена със стрелки, на лявата му ръка. Хищното животно е традиционен пазител в неговото семейство и всички негови братовчеди също са си го татуирали. Други негови татуировки са цитат от поема - Аlways be drunken; и името на продуцентската му компания - Pride of Gypsies. В интервю за списание Inked Magazine, Джейсън споделя, че той и съпругата му са си направили еднакви татуировки, които имат специално значение за тях двамата.

Снимка: Getty Images

Лени Кравиц
Дъщеричката на Лени Кравиц от бившата му съпруга Лиса Бонет се казва Зое. В нейна част е татуирал буквата Z на пръста си. На гърба си музикантът има огромен татус, който гласи: "Сърцето ми принадлежи на Исус". На лявото си рамо има дракон в японски стил, цвете на лявата ръка, а на десния бицепс – различни геометрични фигури.

Снимка: Getty Images