Не всички звезди са като Майли Сайръс и Линдзи Лоън, някои от тях се обричат на въздържание, докато не се венчаят. Е, разбира се - те са в пъти по-малко, но ние пък намерихме цели 4:

Джесика Симпсън

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Преди да роди две деца на годеника си Ерик Джонсън и дори преди риалити шоуто си с първия й съпруг Ник Лачи, Джесика беше взела твърдо решение да изчака, докато не се омъжи. "Обещах на Бог, на баща си и на бъдещия си съпруг, че ще остана девствена, докато не се омъжа. Просто винаги съм знаела, че това е начинът, по който искам да го направя." - споделя певицата пред сп. Cosmopolitan.

Jonas Brothers

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Когато Ник, Кевин и Джо Джонас се появиха на поп-рок сцената, те всички носеха пръстени за въздържание. През 2008г. Джо, тогава на 18, сподели, че "сме обещали на себе си и на Бог, че ще останем чисти, докато не встъпим в брак." От тогава досега всеки от тях е свалил своя пръстен, а Кевин го е заменил с брачна халка.

Тамера Маури-Хъсли

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Едната от двете близначки звезди - Тамера, призна за въздържанието си миналия юли: "Не знам как да го обясня. Религиозна съм, затова изчаках до 29г., преди да правя секс за първи път. Може и да не го разберете, но след като го направих се почувствах виновна и отново се въздържах, докато не се омъжих."

Адриана Лима

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


През 2006г., Адриана Лима призна пред сп. GQ: Е, знаете, сексът е приемлив едва след брака." При молба от страна на журналиста да поясни, тя добавя "Сексът остава за времето след бракосъчетанието."