Ким упорито отказва да носи дрехи за бременни
Въпреки напредналата си бременност, риалити звездата Ким Кардашиян отказва упорито да носи дрехи, които биха подхождали на фигурата й в момента. А и по-важното - такива, които биха създали по-голям комфорт на бебето й.

Снимка: JLP



Вместо по-свободни дрехи, Ким продължава да носи прилепнали по тялото рокли, които видимо пристягат тялото й. Дори и когато не се налага да присъства на официални събития – в моментите, в които е на тренировка, бъдещата майка предпочита клинове, чиито ластици пристягат корема й.

Снимка: JLP



Бременността и хормоните й причиняват обилно потене
Риалити звездата, за която знаем, че обича да носи бельо, което стяга и извайва задните части, очевидно изпитва дискомфорт от по-широките дрехи. Бременността явно й създава и други проблеми – виждали сме я почти винаги перфектно гримирана, но папараци успяха да заснемат изпотеното лице на Ким, която очевидно не се връщаше от сутрешния си крос.

Снимка: JLP



Звездата страда от обилно окосмяване в следствие на бременността

От TMZ.com пък твърдят, че Ким страда от сериозно окосмяване, дължащо се на хормоните по време на бременност. Бъдещата майка, която се очаква да роди през юли, няма търпение това да се случи, защото в момента не може да се подлага на лазерна епилация. Било й препоръчано да се обезкосмява чрез кола маска – нещо, което любимата на Кание Уест не е правила от години. Източник, близък до звездата съобщава, че процедурите, на които тя се подлагала преди да забременее, включвали лазерно премахване на всички косми от тялото й, изключвайки единствено главата...

Снимка: JLP



Вероятно от подобни дискомфортни ситуации страдат всички бременни, но явно щом става дума за Ким Кардашиян, това си е новина, която не можем да не отразим...