Снимка: Getty/Guliver PhotosЦели 6 деца си имат Анджелина Джоли и Брад Пит. Но това не е никаква новина за почитателите на звездната двойка. Нито това, че двамата се сгодиха. Просто в една такава класация не можем да не включим Анджи - „всичко, което има значение в живота се свежда до това да бъдеш родител“, казва 36-годишната актриса.

„Майчинството променя всичко. Чувствам се напълно Снимка: Getty/Guliver Photosразлично, след като станах майка. Преди това винаги правех нещата само за себе си. След което просто свалих фокуса оттам“. Това казва секси мамчето Джесика Алба, която заедно със своя съпруг Кеш Уорън си имат вече две дъщерички. Едната е на 3 годинки, а малката се роди през август 2011 г.

Снимка: Getty/Guliver PhotosАнгелът на Виктория Сикрет Миранда Кер е блестяща звездна майка модел за пример. Тя и съпругът й Орландо Блум са щастливи родители на 15-месечния Флин. „Той е най-доброто нещо, което ми се е случвало някога“, казва Миранда за своето съкровище. След като роди, Миранда стана яростен привърженик на кърменето - „имам намерение да кърмя толкова дълго, колкото е възможно. Кърмата ми ще осигури на Флин храненето, от което той се нуждае за здравословно развитие. Обръщам се към всички майки – сигурна съм, че ще направите правилния избор за вас и вашето дете“.

След цели три опита, четвъртия се оказа успешен.Снимка: Getty/Guliver Photos Досетихте се сигурно, че става дума за Виктория Бекъм, която отдавна споделяше, че иска да има дъщеричка, а първите й три рожби бяха мъжки. Принцесата се роди през юли 2011 година и направи истински щастливи Виктория и Дейвид. „Изморена съм. Наистина се чувствам изморена, но също съм много щастлива от живота, който имам. На практика се чувствам като всяка работеща майка, която има четири деца – много е трудно“.


Снимка: Getty/Guliver PhotosСъвсем скоро Дженифър Гарнър и съпругът й Бен Афлек посрещнаха своето трето дете – Самуел – точно на 27 февруари. Двамата имат и две дъщерички – Вайълет на 6 г. и Серафина на 3. Възхищаваме се на визията и тялото на Дженифър – 3 деца и безупречен външен вид!


Звездата от „Анатомията на Грей“ Елен ПомпеоСнимка: Getty/Guliver Photos си роди дъщеричка през 2009 година. Тогава тя споделя, че отваря себе си за предизвикателствата в живота – да бъде работеща майка. „Има дни, в които се чувствам виновна, че трябва да работя толкова много.Но все пак смятам, че съм късметлийка. Никъде другаде по света жените нямат свободата  да правят страхотна кариера и да бъдат добри майки“, споделя още Елен.

Снимка: Getty/Guliver Photos„Да имаш деца е най-трудното нещо, с което ми се е налагало да се справям“, споделя фронтменката на No Doubt Гуен Стефани, която е горда майка на двама сина – Кингстън на 6 години и Зума на 3. „Никой никога не ме е подготвял за това колко невероятно и същевременно колко трудно е да си майка. Нужна ми е много енергия – все пак имам двама сина“, казва изпълнителката за ролята си на майка.

Пътят към майчинствотоСнимка: Getty/Guliver Photos на 47-годишната Сандра Бълок съвсем не е лесен. Когато през януари 2010 година тя осиновява красиво момченце на име Луис, бракът й с лошото момче Джеси Джеймс тръгва надолу и само след 2 месеца тя се развежда. Но в крайна сметка актрисата споделя, че нищо от това не я интересувало, защото „не мислех за нищо от това, което ми се случваше. Просто бях много щастлива да бъда майка. Това е единственият ми приоритет. Луис просто е най-доброто бебе на света“.

Снимка: Getty/Guliver PhotosАлисън Ханигън и съпругът й Алексис Денисоф очакват своето второ дете това лято. Първото им отроче е момиченце. За прекрасните моменти с него Алисън споделя „има толкова много всеки ден. Трудно е да си избера най-хубавите, защото всички са специални. Харесва ми да бъда част от нейния свят. Тя е толкова сладка и аз съм влюбена във всичко, което казва и говори. Майчинството е най-великото нещо на света“.

35-годишната актриса Сара Мишел ГеларСнимка: Getty/Guliver Photos и съпругът й Фреди Принс Младши са родители на 2-годишната Шарлот. „Шарлот е най-добрата ми приятелка. Ако имам повече свободно време искам да го прекарвам с нея“, казва гордата секси майка.