Направете своя ден незабравим. Организирайте го през есента, защото...

#1 – Кой друг сезон би могъл да придаде толкова блясък от есента. Златистите й цветове и нежни нюанси ще вкарат вълшебство в този голям ден.

#2 – Есенните кулинарни вкусове са изключителни. Разнообразието от продукти е голямо. Златистите им цветове и омайващи аромати ще придадат магия на сватбеното меню по неподправен начин.

#3 – Можете да организирате сватбата си около Вси Светии. След традиционните церемонии, вечерта би била изпълнена със силни и незабравими моменти на забава с вашите близки и приятели? От кога мечтаете да тръгнете на лов на вещици или да събирате сладкиши и бонбони по градските улици?!

#4 – През есента може да замените обичайното охладено шампанско с ароматно топло вино.

#5 – Тази година златистото е една от основните тенденции в дамската мода. Добра причина да заложите на рокля обсипана с блестящи акценти, вместо класическия бял тоалет.

#6 – От модна гледна точка, шаферките ви ще ви бъдат безкрайно благодарни ако изберете есенните цветове за вашата сватба – така те няма да бъдат разочаровани да носят обичайните пъстри рокли, от които имат ужас.

#7 – Есента е сезон когато ще можете да си направите прическа със спусната коса... Забравете за коковете. Сега е моментът да обсипете косата си скъпоценните украси.

#8 – Вместо традиционното моминско парти, защо не разчупите преостановените традиции и не организирате вълнуващ следобед далеч от градскя шум и не се позабавлявате в някое далечно селце където може да правите каквото си искате!? Бихте могли дори да си организирате фотосесия в провинциален-етно стил или гроздобер.

#9 – Есента е нетипичен период от година за организиране на сватби – факт, който не бива да ви притеснява, напротив, замислете се... осъществявайки я през есента не се конкурирате с останалите двойки и така може да работите с агента на вашите мечти.

#10 – Кой е казал, че единствените варианти за меден месец са екзотични дестинации и тропически острови?! Защо не заложите на харизматични места сред природата, където топлите цветове на есенната ще разкрасят моментите ви с любимия човек. Представете си колко романтично ще бъде - вечер покрай запалена камина с чаша вино в ръка.