Как да разбереш дали ти си изисканата, стилна игла на вратовръзката му, с която той иска да се покаже в добра светлина пред обществото - текст ни изпрати Мария Томова. Благодарим! Ето как и ти можеш да станеш част от екипа на LadyZone.

Случвало ли ти се е да имаш чувството, че половинката ти изпитва удоволствие от това да се показва с теб. Някои ще зададат въпроса: “Че какво лошо има в това”?

Идеята е, че не винаги, когато публично демонстрира отношенията ви, това значи, че те обича. Има случаи, в които ти си просто неговият трофей – изисканата, стилна игла на вратовръзката му, с която той иска да се покаже в добра светлина пред обществото. В един момент се оказва, че цялото ти старание да изглеждаш привлекателно, за да си достойна за твоя избраник е единствено в негов интерес. Радостта от това, че той не се срамува да те представя пред приятелите си и по този начин не се налага да избира между теб и тях, е само временна. Рано или късно ще се почувстваш употребена и ще загубиш стимула си да отговаряш на неговите критерии за визия.

Малките моменти, които създаваме!>>

 


Ако имаш дори минимални съмнения, че той просто позира с теб, най-удобният начин да го провериш е да смениш временно стила си.

В случай, че от този момент нататък те изолира от компанията си, значи основателно си го набедила. Ако пък действително те обича, ще продължи да демонстрира отношенията ви и постепенно да ти покаже какви са неговите представи за начина, по който иска да изглежда половинката му. Ако имиджът ти е определящ за просъществуването на вашите отношения, то означава ли това, че ако не си изваяна по неговите изисквания, нямаш място до него. Ами къде отива приятелството помежду ви, удоволствието от това да се усамотите и да изживеете съкровени интимни моменти, да споделите един на друг мъка и щастие. Не се превръщай в негов трофей, защото ти си личност, която има достойнство и качества, и те съвсем не са за подценяване.


Гроздето е сладко, но не е моето грозде>>

 

 



Покажи му и пълнежа, а не само опаковката.

 

Да приемем, че поради една или друга причина не е имал възможността да те опознае и оцени, то сега е моментът да изтъкнеш и другите си плюсове освен визията. Ако е стойностен човек ще те преоткрие и ще се гордее с теб повече отвсякога.

Бъди му приятелка. Научи го да ти споделя и да ти се доверява. Накарай го да те допусне по-близо до себе си, като за целта, за известно време се оттеглиш от съвместните му излизания с приятели. Нека да ти разказва за случилото се без да има възможността да се изтъква с теб. Откажи му под претекст, че искаш да ги оставиш по мъжки, или че някоя близка приятелка има нужда да й бъдеш кошче за душевни отпадъци, понеже изживява труден момент. Изманипулирай го, че едва ли не искаш да му дадеш свобода. И все пак не се оттегляй напълно от фронта, защото много трудно би си извоювала обратно привилегията да си равна с бандата му. Не допускай да го поставиш пред дилемата да избира между теб и приятелите му, защото шансът да претърпиш поражение е голям.

За неудобните обувки и... неудобните мъже?!>>

Кажи му го в прав текст. Ако наистина си сигурна на 99%, че за него не си нищо повече от аксесоар, то бъди пряма. Не му позволявай да те прави на глупачка, а с точните думи му кажи, че твоят мандат на украшение към неговата особа изтече.

Е, избирайки, която и да е от тези стратегии, несъмнено ще получиш отговор на въпроса, дали си в ролята на гадже трофей.