Каква е новата кифла - как изглежда, от какво се интересува и с какви хора се среща - текст по темата ни изпрати Анита Георгиева. Благодарим! Ето как и ти можеш да станеш част от Вашият блог!

За много момичета нарицателното кифла е обидно, а за други е като титла.
Ако допреди кифла значеше лесно момиче с екстеншъни, силикон, тонове грим и нацупена физиономия, сега новата кифлата е нещо много повече.
Новата кифла е нарицателно за естествено красиво момиче, което може да разговаря на много теми, да общува с много хора, по детски сладка е, но и изключително женствена. Тя винаги е облечена със стил, а не слага само маркови дрешки без грам вкус.

Има приятели и държи на тях, както те на нея. Не флиртува с всеки просто, за да докаже нещо на някого. Знае цената си, но не я тръби на всякъде. В нейната компания е приятно. Не се натрапва, а ако усети, че някъде е нежелана веднага се маха, без да прави излишни драми. Не подбира приятелите си по дебелината на портфейла им. Цени парите,но не им робува.
Обича и уважава семейството и приятелите си.
Хваща окото, но не с евтиното си поведение, а с леката усмивка и приятната походка. Тя не цели да бъде в центъра на вниманието с цената на всичко. За нея е важно да бъде на ниво.


Новита кифла не е анорексичка. Отдавна това не е на мода. Тя се храни! Спортува! Но не защото е модерно, а защото обича себе си. Излиза да се разхожда, а не ходи само по кафета, за да показва какво ли не.
Тя е красива с малко грим, защото знае, че ако прекали ще заличи идентичността си. Не носи слънчеви очила на закрито или мрачно, за да контактува открито с хората.


Новата кифла не пренебрегва хората заради социални критерии. Тя е усмихната, лъчезарна, защото така се чувства. Тя привлича добри хора край себе си, защото сърцето и е отворено и топло.
Новата кифла обича да се забавлява, но обича и всеки ден да научава нещо ново. Обича да се развива интелектуално и духовно.
Тя е истинска жена, но не зависи от някой друг. Не се страхува от работа и знае, че стига да иска може да сбъдне мечтите си.


Тя позволява на мъжа да бъде мъж. Внимава с чувствата му. Дори да не го харесва или не иска да бъде в компанията му ще му го каже деликатно и с подход. Тя не нагрубява хората, не ги кара да се чувстват зле. Всеки след среща с нея се чувства малко по-добре, защото енергията и е положителна.
Старите кифли са демоде. Ти от кой отбор искаш да си?