Косата е короната, която жената носи всеки ден. За да носите своята корона със самочувствие, трябва тя да изглежда добре. А това ще стане само ако се грижите добре за нея. Но кога да намерим време в това забързано ежедневие. Професионалният фризьор Кина Кудева дава ценни съвети в студиото на "Преди обед" за това как да поддържаме тънката коса, как да намалим омазняването, как да направим обем и да имаме зашеметяваща визия. И всичко това - лесно и бързо, у дома. 

Обем

С ролки и/или преса
 

Пресата се поставя в основата на кичура и косата се увива около нея. Внимателно се развива, за да не се изгори кожата на ръката. Може да се ползва и ръкавица.

Оплитане около ластика на диадемата
Поставя се гривна за коса/диадема и дължините на косата се омотават около нея. Прави се върху суха, изправена коса. На сутринта се маха с няколко лесни движения.

С продукти
Пудра за обем
Сух шампоан



Модните тенденции тази пролет

Модните тенденции при косите тази пролет диктуват - бъдете естествени и натурални. Актуални ще са вълните, естествените прически и натуралният вид. В косата се слагат малки, лесни за поддръжка аксесоари. Омбрето, балеажът, контурингът и шатужът ще властват и този сезон.  – леко в корена изтеглено, краищата са в друг цвят.

Вижте и две предложения за стилна прическа за жени с третирана коса и за такива, които имат естествена грива.

 

Всички статии от темата "Другото дясно" може да прочетете тук.