.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Спечелете 10 фитнес карти с 360 Health Club

LadyZone | преди 1 година
360 Health Club
Отговори на въпроса & участвай в играта!

Отговорете в коментарите под статията на въпроса "Колко често спортувате?" и участвайте в играта на LadyZone, за да спечелите 10 месечни карти за фитнес в 360 Health Club!

А) Веднъж седмично

Б) Веднъж месечно

В) Ежедневно

360 Health Club

 

На томболен принцип 10 късметлии от вас ще имат възможност да спечелят месечни фитнес карти, предоставени от спортни зали 360 Health Club. Успех!

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИГРАТА "Спечелете 10 фитнес карти с 360 Health Club" (ПО-ДОЛУ ИГРАТА)

 

  1. Обхват и условия за участие в Играта
  2. В Играта има право да участва всяко физическо лице, което се регистрира на сайта www.ladyzone.bg с валиден имейл адрес, име и фамилия.
  3. Всеки участник, който иска да се включи в Играта, след като се регистрира за участие, трябва да отговори на въпроса. Само тези участници, които са отговорили на въпроса, могат да участват в томболата за наградите.
  4. Победителите се определят чрез томбола, след приключване на Играта.
  5. Право на участие в Играта нямат служители на Организатора и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). В случай че такова лице бъде изтеглено в томболата, то няма да се взема предвид и на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?