Всички искаме блестяща коса, за която да се грижим в домашни условия. Но боядисването вкъщи е истинско предизвикателство, като накрая трябва да чистим и петната от боя, които се оказват навсякъде. Е, дами, L'Oréal Paris намери идеалния баланс в боядисването - Sublime Mousse. Това е революционна техника за тониране на косата с продукт под формата на мус. Активната пяна се нанася лесно - с леки масажни действия като обикновен шампоан, топи се върху косата, а и достига до най-трудно достъпните зони на главата, дори на тила.


Можете да избирате между 12 уникални наситени нюанса. Разбира се, покрива 100% белите коси и едновременно с това запазва естествените светли и по-тъмни тонове на косата. Тайната се крие в силата на чистия пигмент, уловен в микро-въздушна пяна, която боядисва без да натоварва косъма.

А деликатният плодов аромат ще превърне боядисването в истинска наслада! Sublime Mousse е подходящ и за чувствителни коси.

Така лесно, бързо и чисто се постига естествен, но траен цвят на косата, без излишни отблясъци. Защо да не пробвате още сега?

За повече информация посетете сайта на L'Oréal Paris тук >>>