Тази зима фокусът пада върху театралната визия. Музата на сезона е дамата, която лъкатуши между модерния балет и хореографското изпълнение. Движенията й излъчват грация и елегантност и Swarovski им дава символ - птицата в полет.

"Представях си артистка, звезда от танцовия свят, в интимната, спокойна обстановка на гримьорната й, докато се подготвя за представление. Изведнъж тя се трансформира в енигматична и бляскава, модерна дива, и излиза на сцената. Колекцията разказва тази метаморфоза от сянката към светлината" - разказва Натали Колин, световноизвестната дизайнерка, която от дълги години разработва колекциите на Swarovski.

Темата в колекцията е подкрепена с експлозия от ярки цветове и преливащи ефекти. Женската птица, символ на колекцията, е покрита със звездните цветове на този сезон – виолетово и индикулит.

Куклата от пенданта "Polly" е с дълги плитки, декорирани с кристали и червена кожена рокля с мини кристали и ръчно зашити цветя.





Смелото колие “Parade” безупречно обобщава идеята за метаморфозата на жената. Структрирано е около среднощносини кристали, допълнени с  виолетови, а перата от прозрачни кристали деликатно обгръщат дамското деколте.




Семплият нов пръстен “Nirvana Petite” прави перфектна компания на това пищно колие.
Swarovski продължава да разпръсква поезия, магия, грация и през есенно/зимния сезон с изискана комбинация от нови, хармонични цветове.

Официален представител на Swarovski - ВИЛ ЕООД.

София:
Boutique Swarovski Serdika Center;
Boutique Swarovski The Mall;
Mall Sofia;
Ул. Алабин 31;

Варна:
Boutique Swarovski Mall Varna;
Ул. Княз Борис I,№45

Пловдив:
Boutique Swarovski Mall Plovdiv;
City Center Lero

Бургас:
Boutique Swarovski Bourgas Plaza;
Ул. Александровска 93

Велико Търново:
Central Mall

Благоевград:
Ул. Тодор Александров 19


Телефон:02/986 45 68