Защо да изберем SupraVit
В стремежа си към ежедневна оптимална грижа за добро здраве, SupraVit R използва чисти продукти с високо качество за производството на витамините си.

Специалната селекция и правилното балансиране при съчетаването на активните съставки в мултивитамините и минералите на SupraVit R са по-важни отвсякога.
Ето защо линията ефервесцентни витамини има нови формули,  както и натурални аромати, натурални оцветители. Всички нови витамини от линията са без аспартам.

Бързо действие и ефективност
Множество научни изследвания доказват, че ефервесцентната технология се абсорбира изключително бързо и естествено от организма. Това значително увеличава ефективността на всяка една от активните съставки в една таблетка SupraVit.

SupraVit Active e eнерджи комбинация, включваща  необходимата дневна доза от витамини и минерали при динамичен начин на живот, активно спортуване, за подсилване на имунитета.


Комплексът от витамин С, магнезий, ниацин, желязо, цинк, витамин Е, витамините от група Б и коензим Q 10  допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система, намаляване чувството за отпадналост и умора, нормалната функция на мускулите, поддържане на нормалното състояние на кожата, а витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Той е подходящ и за динамичен начин на живот, за подсилване имунитета след различни заболявания, при тежко физическо натоварване, при активно спортуване, пролетна умора. Най-важното е, че SupraVit Active  е с нова формула с Коензим Q10, за бързо действие, чрез естествено биоусвояване. Коензим Q10 e мощен енергиен активатор и антиоксидант, който осигурява младост на клетките. Той предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали и способства за укрепване на имунната система.
Очаквайте през юни и под формата на таблетки: Суправит актив таблетки. Една таблетка дневно ви осигурява издръжливостта и силата, от която имате нужда.

Новите SupraVit Active таблетки са без добавени захар, изкуствени аромати, оцветители, млечни производни, нишесте или глутен.

Опитай SupraVit Magnesuim с В комплекс, когато имаш нужда от енергия за ума и тялото.

Наричат магнезия тайната на дълголетието. И това не е случайно. Той е жизненоважен минерал, който в достатъчно количество в тялото допринася за електролитния баланс, за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за нормалното функциониране на нервната система, на мускулите, за поддържането на нормалната психична функция.


Магнезият взема участие в повече от 300 процеса в човешкия организъм, като най-важните са предаването на нервните импулси, работата на сърцето и мускулите, изграждането на костите. При жените той е неизменна част от менструалния цикъл и е необходим както за овулацията и зачеването, така и за безпроблемното протичане на бременността.

Магнезият също така е важен микроелемент, който поддържа доброто състояние на кожата и има отношение към младостта на клетките.
Магнезият не се синтезира или съхранява за дълго в организма ни, затова трябва да се приема редовно и в достатъчно количество.
Витамините от група В подпомагат нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната сърдечна функция. SupraVit Magnesuim с В комплекс е с натурални аромати, с натурални оцветители и без аспартам.
Препоръчва се при: физическо, умствено и емоционално натоварване, стрес, умора, при мускулни крамки, при ПМС.

Суправит Магнезий + Витамин В6 таблетки е нов продукт – комплекс от витамини и минерали, който съдейства за правилното функциониране на имунната система, нервната система, мускулите, сърцето, както и за правилен енергиен метаболизъм.


Препоръчва се при физическо или психическо натоварване, стрес, мускулни схващания и крампи. Препоръчва се при: интензивно натоварване – психическо, емоционално и физическо, при стрес, при мускулни крампи.

Когато качеството е от значение

В желанието си да предложи най-доброто SupraVit се довери на QualiR – Blends.
QualiR – Blends са ингридиенти от най-високо качество, надеждност и иновативност, които SupraVit използва за производството на витамините и минералите си.
Използването на QualiR – Blends в производството на витамините на SupraVit предлага ефективен, безопасен продукт, произведен съгласно най-високите устойчиви и етични стандарти, от надежден източник.*

*Premuim vitamins by DSM.

За повече информация www.supravit.bg

Произведени по лиценз на Kendy Suisse Ltd. SupraVit® съчетават швейцарско качество и иновативност!