В подкрепа на пълноценното общуване в началото на февруари Jacobs Monarch започва нова кампания - "Сподели Чароматните моменти". Всеки е поканен да опише своя история или сподели снимка с приятели на чаша ароматно кафе на сайта www.charomat.bg.

На авторите на 10-те най-Чароматни истории или снимки Jacobs Monarch ще подари посещение в луксозен салон за красота, което включва уникална фризура, стилен грим и ефектен маникюр. А 100 комплекта чаши и кафе Jacobs Monarch ще бъдат раздадени сред щастливите участници, грабнали сърцата на публиката и събрали най-много гласове, за да ги подтикват към повече незабравими преживявания с близки и приятели.

Според социологическо проучване*, проведено от "Галъп” по поръчка на Jacobs Monarch, общуването "лице в лице” носи на голяма част от българите много повече щастие, отколкото общуването в интернет и социалните мрежи. Ето защо Jacobs Monarch - кафето, което сближава хората, започна инициативата за пълноценния разговор и продължава да напомня на хората да отделят повече време за разговори с близки и приятели.

Сподели Чароматните моменти на www.charomat.bg, защото споделените емоции със семейството, приятелите и най-близките хора правят ежедневието ни по-радостно и ни карат да се чувстваме обичани. А чаша ароматно Jacobs Monarch кафе създава най-подходящата атмосфера за приятен и пълноценен разговор.

* Национално представително проучване, проведено от Gallup International през месец април 2010 г. по поръчка на Jacobs Monarch.