Ползвайте електронната си поща навсякъде и по всяко време чрез мобилната имейл услуга Nokia Messaging. Пълноценен email, който прави четенето, писането и управляването на пощенска ви кутия изключително лесно. Останете във връзка с хората, които имат значение за вас, където и да сте.

Как да използвате Nokia Messaging?

Ползването на мобилен имейл е толкова лесно, колкото и от вашия компютър у дома, но ви дава много по-голяма свобода - независимо къде се намирате и кога го използвате. Услугата има автоматично обновяване и може да управлява до 10 email адреса пълноценно, с основни функции като четене, писане, изтриване и други. Дали ще бъде Yahoo! Mail, Hotmail, Gmail или един от основните български: mail.bg, abv.bg или mail.dir.bg – Nokiа Messaging може да ги направи да бъдат още по-близо до вас. Можете да ги настроите чрез мобилното ви устройство само в няколко лесни стъпки на всички Symbian и Series 40 устройства:

За устройства с инсталирана услуга Nokia Messaging, трябва само да:

1. Изберете ‘Start set-up’ на главния екран или папка Messaging.

2. Изберете някои от основните провайдъри. Ако имейл адресът не се поддържа от изброените  в списъка, избирате “Other”.

3. Въведете потребителско име и парола.

За устройства без предварително инсталиранa услуга Nokia Messaging (Nokia E65, Nokia N95, Nokia 6120, Nokia E61, Nokia N73 и др.), трябва да:

1. Отидете на http://email.nokia.mobi и изберете модела телефон
2. Изберете Download за да изтеглите приложението.
3. Следвайте общите указания
4. След това трябва да стартирате приложението чрез иконата, която ще намерите в менюто на телефона си.

Mail for Exchange - достъп в реално време до корпоративна електронна поща, календар, контакти, задачи

Работи ефективно извън офиса. Mail for Exchange синхронизиравашите Microsoft® Exchange входяща кутия, календар, контакти и задачи с вашия телефон - без допълнителни такси и допълнителни междинни устройства.

Mail for Exchange е предварително инсталирано на много телефони Nokia или е наличен за безплатно изтегляне от Ovi Store.

Колко струва  Nokia Messaging?

Може да ви бъдат наложени такси за трансфера и получаването на данни в мобилния ви телефон, които да не са включени в основния ви план за трансфер на данни. Свържете се с оператора си, за да научите какви са допълнителните такси.

Колко струва Nokia Messaging, когато съм в роуминг?

Тъй като вероятно се прилагат такси за трансфер на данни, можете да спрете доставянето на ел. поща, когато напуснете покритието на мрежата, за да избегнете непредвидени разходи. За повече информация относно таксите за трансфер на данни се свържете с оператора си.

Допълнителна информация и помощ за Nokia Messaging можете да получите тук.