От защита на служителите ви от подхлъзване и падане до поддържане на вашия обект чист, търговските подови изтривалки имат известни предимства. Търговските подложки са доказани като изключително мощна мярка за безопасност и обслужват множество цели в редица индустрии. Тези защитни бариери могат да помогнат за предпазване на вашите служители и клиенти от злополуки, свързани с подхлъзване и падане. Безопасност и комфорт, възможност за персонализирана марка, това са само някои от предимствата, свързани с търговските подложки и изтривалки.

Търговските подови матове са по-големи от обикновените подложки

Собствениците на фирми, които разчитат на по-големите изтривалки, веднага ще забележат огромна разлика в количеството мръсотия, което в крайна сметка би се нанесла в сградата. Всъщност търговската подложка е значително по-голяма от обикновената. Като такава, тя дава възможност на посетителите да изчистват мръсотията от обувките си на самите входове, което води до по-чисти помещения като цяло.

Страхотен начин да поздравите посетителите

Да използваш подложка с логото на фирмата си е отличен начин да рекламираш бизнеса си. Входящите рогозки служат като поздравлeние за добре дошли на всички ваши клиенти. Ако поставите лого, това ще помогне да се повиши видимостта и разпознаваемостта на компанията в общността. Всеки собственик на фирмата има мисия да укрепва своята марка по всякакъв начин.

Предимства за безопасността при движение

Бизнес изтривалките предоставят конкретна функция за безопасност, за вашия бизнес. Ако даден клиент или работник се подхлъзне и падне, това може да доведе до скъп съдебен процес или иск за обезщетение на работника от собственика. Въпреки това, изтривалките са отлична превантивна мярка и за да няма инциденти на първо място.

Подложките поддържат вашите помещения чисти

Търговските сгради и съоръжения обикновено имат огромен трафик. В дните, когато времето е лoшо, потенциалът мръсотия да попадне в помещенията ви е голям. Помислете за кал, дъжд, сняг или лед. Въпреки това, подложките за подове лесно ще улавят, задържат мръсотията и излишната течност. В резултат на това има значително по-малка вероятност всеки да донесе допълнителна мръсотия или излишна вода, което може да причини подхлъзване или падане във Вашите помещения.