В Анадолският Медицински Център ние разполагаме с най-съвременните и високотехнолигични методи за лечение. Eдин от тези е свързан именно с радиационната хирургия и към настоящия момент е един от най-безопасните начини за лечение на неинвазивните тумори: CyberKnife® технология.

CyberKnife® е най-съвременния метод за радиационна хирургия, който унищожава тумора при минимално облъчване на здравата тъкан около него. Анадолският медицинска център разполага с това технологично чудо от 2005 година и е 4 тата клиника в Европа, която се радва на тази придобивка. Вече имаме богатия опит на приложение на Cyber Knife® при стотици пациенти от над 20 страни.
Роботизираната система за радиационна хирургия CyberKnife®, съставена от линеен ускорител, ръка-робот и система за образно управление е първата и единствена в света радиохирургична система с изключителна прецизност, предназначена за лечение на тумори където и да е в тялото, което е невъзможно при прилагането на други радиохирургични системи.

Това е един безболезен, безкръвен и бърз метод на лечение.


Лечениете с CyberKnife® е много по-кратко в сравнeнrе с обичайното, поради високата скорост на индуктивната доза и технологичния напредък, който проследява движението на туморите в реално време.


Предимствата на CyberKnife® като най-добрия избор

• Кратко време за лечение

Лечението е много по-бързо в сравнение с преди, поради наличието на подвижна маса и висока скорост на дозата

• Няма метален маркер за някои белодробни апликации

Поставянето на метални маркери при някои апликации в белите дробове не е необходимо.

• Може да проследява органите по време на лечението

CyberKnife® е с вградена IGRT 6D Tracking система, включваща откриването на ротационни промени при движенията на пациента по време на лечението

• По-малко странични реакции в сравнение с конвенционалната лъчетерапия

Лечението е по-ефективно и по-добро, както за пациента , така и за лекаря.

Офиси в България

Офис в гр.Пловдив
Адрес:Ул. Цар Борис Обединител 128
Тел: 032/511 592
E-mail: [email protected]

Офис в гр. София
Адрес: Бул. Г.М.Димитров 62
Тел: 02/441 06 62
E-Mail: [email protected]