На 17 септември 2012 г. стартира кампанията на Dr. Oetker „Играй навън”. С голямото си желание да възродят игрите на открито, организаторите на кампанията са подбрали изключително страхотни и иновативни награди, с които спортуването се превръща в забавление.

Вдъхновени от идеята да разнообразят ежедневието и възможността да допринесат за креативността във физическите упражнения, екипът на Dr. Oetker се впусна в откриване на най-интересните и уникални артикули за целта.

 

Едно от тези приспособления е орбит скейт. Това е хибрид между скейтборд и ролери, но доста по-лесно за научаване и дава по-голяма свобода на движенията. Предимствата на този скейт са, че е много компактен, лесно разглобяем и може да се носи в ръка или в раница, без никакви затруднения. При него принципът е - ако изведнъж те осени вдъхновение да караш, само си пъхаш краката в халките и потегляш. Няма каишки, допълнителни обувки, механизми за стягане или отпускане - директно на краката и пързалянето започва. Отделно, можеш да си измисляш всякакви нови трикове, да се съберете с приятели и взаимно да обменяте опит.

 

Другата готина награда е сгъваемото колело. Не е много различно от който и да е друг велосипед, освен че можеш да го сгънеш и да се качиш в градския транспорт с него, или да го сложиш в багажника на колата и да караш, където си поискаш. Хубавото е, че е значително по-леко от другите колела и е удобно за носене. Даже и в асансьора можеш да го качиш, без да се нацапаш, ако е валяло. Много е практично, улеснява придвижването в градска среда, дава ти свобода да караш далеч от града, а и не е необходимо да имаш верига за заключване – качваш го директно в офиса и не го мислиш.

Ето това е целта на Д-р Йоткер – да ти даде възможността да живееш здравословно и да се забавляваш, докато откриваш новостите на технологиите. Да се запознаеш с нови хора, които споделят твоите страсти и всеки ден да усъвършенстваш себе си.

И понеже е най-вкусно да хапваш вкъщи, Dr. Oetker приготви интересни рецепти за десерти и закуски, които всеки може да приготи лесно, бързо и вкусно. Повече информация за вкусотиите, кампанията и това как можеш да станеш част от креативното спортуване, печелейки някоя от наградите, може да получиш тук.