Независимо дали сте домакин – бохем, който винаги има добре подбрана комбинация от изискана храна и изстудени питиета, или сте част от голямо семейство, което обича да прекарва времето вкъщи около масата, едно е сигурно – за вас хладилникът е сърцето на кухнята. За всички, които имат високи изисквания към добрата храна и стилния дизайн, Samsung създаде хладилниците от висок клас от Серия 3050.
 

Иновативните технологии в тях са решение за запазване на здравословните качества и свежестта на продуктите дълго време. Концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома се фокусира върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и гарантирането на дълготрайна свежест на продуктите.

Водени от желанието да създават най-добрите продукти, мисията на домакинските уреди на Samsung е да правят живота лесен и приятен. Това послание ясно личи още с първото отваряне на вратата на Samsung Серия 3050.
Удобната организация на пространство и добавянето на нови функционалности са в основата на Samsung Серия 3050.
 

Хладилникът Samsung 3050 разполага с плъзгащ се рафт Easy Slide, който позволява по-ефективна организация на пространството, като улеснява съхранението и изваждането на храната. В новите модели на Самсунг кутиите във фризера могат да се извадят напълно, така че можете да слагате и да съхранявате големи неща без проблем. Допълнително удобство е, че те могат да се извадят напълно, дори когато вратата на хладилника е отворена само на 90 градуса. По-широката и по-дълбока поставка на вратата може да побере по-големи и по-високи бутилки
 

Кутията Grab'n'Go може да се използва за съхранение на сосове,

дресинги за салата или подправки, така че, когато готвите, директно да я извадите от хладилника и да я преместите на мястото, където приготвяте храната.
Диспенсърът за течности е проектиран на нивото на кръста, за да се улесни максимално използването му. Обемът на контейнера за вода вече е 4,5 л., което предотвратява необходимостта от често зареждане, като същевременно дава възможност той да се пълни с чиста вода по избор на потребителя. В Серия 3050 пространството е усвоено интелигентно, като над контейнера за течности е поставен Can Carry рафт, който позволява максимално ползотворно използване на пространството.
 

За да бъдете съвсем улеснени и да имате повече време за любимите си занимания, Samsung Серия 3050 „пенсионира“ ръчното създаване на форми за лед. Благодарение на въртящите форми за лед Twist IceMaker получавате кубчета лед по-лесно и по-бързо от всякога. Достатъчно е само едно завъртане на формите.

Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung >>>