Осигурете си добро начало на деня, което ще ви помогне да се чувствате чудесно до вечерта.

Защо закуската е най-важното хранене за деня?

  • зарежда организма с енергия за физическа и умствена дейност
  • подобрява концентрацията, паметта и помага да се чувствате добре
  • осигурява приблизително 25% от дневните нужди от енергия на организма.


Препоръчително е балансираната закуска да включва продукт от житни култури, млечен продукт, плод и напитка.

"Закуската е задължителен елемент от здравословния режим на съвременния човек. Тя ни дава енергия и подпомага физическата активност на организма през целия ден”, категорична е проф. Донка Байкова, д.м. специалист по хранене и диететика.

Добро утро с belVita

belVita са единствената серия бисквити, създадени специално за вашата закуска. Като част от една балансираната закуска, те освобождават постепенно въглехидратите в продължение на 4 часа. Така belVita ви осигуряват енергия и ви дават усещане за ситост през цялата сутрин.

"Сред най-подходящите продукти за закуска са пълнозърнестите продукти. Чрез комплексните въглехидрати (в т.ч. фибрите) – основни съставки на пълнозърнестите култури, се осигуряват на организма редица ценни за организма свойства. Комплексните въглехидрати са плавен източник на глюкоза и енергия за работещите мускули и мозъка, а фибрите – активират изхвърлянето на токсините от тялото, намаляват лошия и общия холестерол, понижават риска от сърдечно-съдови заболявания, контролират и подобряват нивата на кръвната захар”, допълва проф. Байкова.

belVita добро утро! – удобно, вкусно, полезно

belVita ще ви впечатлят с два вида удобни опаковки и три вкусни и полезни варианта - какаови пълнозърнести бисквити с парченца шоколад, пълнозърнести бисквити с мляко и пълнозърнести бисквити с лешници и мед.

belVita добро утро! Енергия за цялата сутрин!