За трима от вас днешният 28 март ще е особено красив и щастлив. В продължение на седмици имахте възможност да се включите в красивия диалог с момичетата на LadyZone – Кина Кудева, Хриси Парова и Оля Антонова. С всеки коментар, оставен под статиите, вие участвахте в прекрасната игра с изключителните подаръци, предоставени от VEDRA International.

 

На лотариен принцип бяха изтеглени три имена на наши читателки, оставили своя коментар. А ето и кои са късметлиите:

Zornitsa Atanasova:
Здравейте. Удачен вариант за отслабване ли е 90-дневната диета за след раждане, имайки предвид че кърмя? Към този момент нямам възможност да спортувам...

Оставила коментар под статията "Питай Хриси!"

Честито! Zonitsa, печелите минерален лосион за тяло серията Кактус & Розов пипер и натурални соли от Мъртво море.

Гергана Стойчева:
Здравейте
Аз на първо място бих искала да Ви поздравя за прекрасното малиново вино, което откакто опитах ми е любимо, както и за красивият дизайн на бутилката. Бих искала да Ви попитам с какво бихте препоръчали да го съчетаваме, каква храна?

Оставила коментар под статията "Питай Оля!"


Честито! Гергана, печелите минерален крем за ръце Кактус & Розов пипер и натурални соли от Мъртво море.

Viktoria Simeonova
Здравейте Кина! Моята коса е с тънък косъм и се омазнява бързо.Какво бихте ми препоръчали за домашна грижа? Освен това ежемесечно боядисвам косата си и два пъти в годината й правя балеаж. Всеки път след боядисване след няколко измивания ми се излющва скалпа и много ме сърби. Какво ще ме посъветвате в тази посока? Бихте ли ми казали и рецептата за маската със спирт и хрян.
Благодаря Ви предварително!
Оставила коментар под статията "Попитай Кина!"


Честито! Viktoria, печелите сухо олио - роса за тяло Кактус & Розов пипер и натурални соли от Мъртво море.

Молим всички, спечелили награди от играта на LadyZone и VEDRA International, да изпратят своите координати до 31 март 2016 г. – три имена, адрес за получаване и телефон за връзка, на имейл – [email protected]